Аз да попитам, по повод "умните джаджи", особено контакти и ключове, предвидена ли е постоянна нула в кутийте на ключовете на осветление и има ли изкарана земя за осветителните тела?
Май го имаше някъде вече в темата за контакти горе за щори и гирлянди?
Дълбоките кутии са на почит в цивилизацията, много връзки и джаджи можеш да набуташ вътре.
Паралелно би трябвало да започне полагането на мрежови кабели и комуникационен шкаф за суичове, и подобни мрежови устройства. Не дай си боже умният дом ако е по жичен стандарт те чакат още кабели...
Иначе висящи кутии на тухла без гипс досега не съм виждал, но може да съм пропуснал някоя нова техника на монтаж.
Май го имаше някъде вече в темата за контакти горе за щори и гирлянди?
Дълбоките кутии са на почит в цивилизацията, много връзки и джаджи можеш да набуташ вътре.
Паралелно би трябвало да започне полагането на мрежови кабели и комуникационен шкаф за суичове, и подобни мрежови устройства. Не дай си боже умният дом ако е по жичен стандарт те чакат още кабели...
Иначе висящи кутии на тухла без гипс досега не съм виждал, но може да съм пропуснал някоя нова техника на монтаж.
Последна промяна от Lutchezar на нед апр 30, 2023 11:58 am, променено общо 1 път.