ср юни 14, 2023 12:32 pmТрифон П.Трифонов написа: Аман ...Еееей, гунен негозен гяба

Ръгбито става ли за консервиране? Буркани ли да глася или ракия да изстудявам?
Снимка на нещастната ми нискостеблена краставичка...
ср юни 14, 2023 12:32 pmТрифон П.Трифонов написа: Аман ...Еееей, гунен негозен гяба
ср юни 14, 2023 11:55 amn_a написа:Интересно че на първата китка плода е по - дребен от втората и третата. И при мен го има това на някои корени, и се чудя не е ли по - добре направо да ги махам и да върви по - добре корена и горните китки, така или иначе после остават едни дребни.
Кофата с първичния корен ръгби, рано купен и веднага изкаран на студ и слънце. Почва от компоста ми. Поливам, че в Русе, всъщност е суша
ср юни 14, 2023 2:09 pmБаш Майсторо написа:Наумираща е краставичката миср юни 14, 2023 11:55 amn_a написа:Интересно че на първата китка плода е по - дребен от втората и третата. И при мен го има това на някои корени, и се чудя не е ли по - добре направо да ги махам и да върви по - добре корена и горните китки, така или иначе после остават едни дребни.
Кофата с първичния корен ръгби, рано купен и веднага изкаран на студ и слънце. Почва от компоста ми. Поливам, че в Русе, всъщност е суша![]()
Иначе краставичката ти кефи, глей как стърчи като .урец.![]()
ср юни 14, 2023 2:37 pmБаш Майсторо написа: Екстра са ти доматите, а краставичката ако коренът е малък и има плод, по - добре скъсай плода дори и малък за да оцелее корена. Плода дърпа силата на корените и растението, според мен.Логично, но нищо чудно с това да си остана. Единият корен си загина подсечен, този не расте, а и гледам нощем го навестяват охлюви... Не ми е краставичена година, явно. Ще снимам съседските, те са за чудо и приказ
ср юни 14, 2023 7:46 pmchapara написа: Ама на исток, тука ни издави🥶А при нас в центъра на България бива - средна работа и почти тропици.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: