Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
емовлаха - специалист
вт юли 11, 2023 11:20 amТрифон П.Трифонов написа:
Що пък да не заровиш някой туба и след 20 години да разпушлявим планетата?!
Аз ще купя маслото от сега, че да е сигурна работата, както и консервирам чисто нова Щилка. Тогава може да не се намират вече.

Ще ни вкарат в панделата заради еколкогично замърсяване, трябва неорганизирано да ги припалваме , с пипетки ще си правим сместа - Изрязваме ги няколко пъти и ги скриваме в тайниците. Така ще си имаме гориво и масълце за 100 години напред :) Само някакви гризачи мутанти да не се появат до тогава да събират халумин за скраб :-D , Щила много пари, може примерно след 20г да има STHIL СHINA-TRONIC 7.0 N Работещ на нитро :) Боеца ще подсказва туй - онуй :-D

Добре, че Янките не гасиха завода за фуражи в Ловеч... ама така е. Бензина им е без пари :-D
Леле, тия........и пари ли им дават за това?
Оня тренира или просто машината му не пали?
Ние новобранците не ги палим, за да ги окъпем на първи пожар.
При толкова народ, нормално е половината да се мотат като мухи без глави.
Боеца, по скоро ще подсказва "онуй-туй". На терен не е като зад монитор.
емовлаха - специалист
Вероятно им се заплаща , нямам си на идея защо не запали Хуска, няколко пъти ми се е случвало да забравя отворен горивния резервоар на резачката и да се излива гориво, веднъж бях забравил и 2те капачки и се олях качествено :-D Днес на косата забравих да навия капачката, паля е както е на самара. Замахнах няколко пъти докато замириса на бензин :)
Здравейте
Изчетох много, но не намерих отговор.
Загледал съм се в STIHL FS 120. https://alpe.bg/bg-product-details-4330.html Ще съм благодарен за мнения.
Ще се коси 1.3 декара двор.
емовлаха - специалист
ср юли 12, 2023 12:12 amcwetalin написа:
Здравейте
Здравей! Отговорите са в описанието на машината. Ако нещо конкретно те интересува питай
Последна промяна от емовлаха на ср юли 12, 2023 10:05 pm, променено общо 1 път.
Позволявам си да "питам" от негово име, че го гледам младо момче...

Не е ли прекалено 120ска за декар и 300?
Само питам и не мога да си обясня що подмина въпроса, въпреки, че такъв нямаше.
"Четох много, но отговор не намерих" е стандартно плоско влизане. Нищо не е чел.

Емо, нещо ме съмняваш!
емовлаха - специалист
Ако аз си избирах коса Щил за 1.3 декара фс 240 и за запуснат терен същия обем фс 261, след твоя модел са тези 2 модела, ползват двигателите на професионалните модели фс 361 и 411, само дето са без антивибрационна и м-троник. Могат да косят малко и много
След като си подкарал по стърнището, няма как да не задълбаеш!!!
Даже прекаляваш с препоръките за машина за само декар и 300.
Запуснатият двор се оправя веднъж, както сме уточнявали неведнъж, Емо.
Явно съмненията ми са основателни, след като мисля слаботелесната ми да е предостатъчна.
Цената тук няма абсолютно никакво значение.
Сигурен съм, че Цвето ще ги праска тези "декари" за закуска със старата машинка, дето няма много общо с тоя клас.
Съмняваш ме, Емо, хахаааа! Айде стига реклама! Навсякъде цената е една, а ти и промокод изтипоса. Ми ако някой друг се възползва невъзпитано?!
Или тва е идеята?!
емовлаха - специалист
Ок няма проблем махнах го! Трифоне, запуснат терен означава и рядко косен 2-3 пъти годишно, аз предпочитам косене със корда а това означава 3.3 -4мм корда може и 7мм нишки да сложа :) Всеки си избира техниката според потребностите и т.н
Запуснат терен, за мен е запуснат терен- не 2-3 пъти косен, а изобщо изоставен.
Сека, кореня, после слагам диска, мъча полека един ден този декар и триста и после си пъркам още по полека.
Така правдиво ли звучи?
Или направо да купуваме супер яките коси, щото ти предпочиташ дебела корда?

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: