Нека намерим най-тънките цени.
ср юли 05, 2023 10:42 amvlax написа:
...ПП Трифуне днес имаш празник,Честит празник,да си жив и здрав и да почерпиш.Макар ,че баш празника ти е на 14 септември.
Благодаря и от името на всички добри колеги!
Празнувам на всеки празник, по възможност, а те не са малко и са равномерно разпръснати през годината. Затуй са я!
Успех с начинанието!
vlax - майстор
ср юли 05, 2023 11:34 amТрифон П.Трифонов написа:
Абе да попитам,за един приятел,ти преди време щеше да се местиш в полицията,да напускаш пожарната.Какво стана?
Сетих се,защото скоро някой те обиди на ххх пожарникар.
ср юли 05, 2023 11:49 amvlax написа:
Абе да попитам,за един приятел,ти преди време щеше да се местиш в полицията,да напускаш пожарната.Какво стана?
Не се обиждам, няма как да стане.
Последният обърна курса по "моя вятър", но не можа да понесе сарказма. Какво друго остава, освен да квалифицира стандартно?!

Единствените моменти, когато съм искал да се върна е било когато ми е идвало отново да оправя света, поради фрапираща причина и липса на правомощия. Минавало ми е бързо.
Другият момент е носталгията по екипа. Това също не е причина.
Тъй, чи.....
Преместването става като в другият крачол- попълва се заявление и се чака одобрението, парафирано с подписи.

пп. Имаше още един момент, когато автобуса с мигрантите уби колегите в Бургас.
Лично съм се сблъсквал с млад колега отвъд кльона- не знаят да работят, което е жалко.
И това го премислих. На финала съм.
kr1100 - майстор
....Абе да попитам,за един приятел,ти преди време щеше да се местиш в полицията,да напускаш пожарната.Какво стана?
В общинска полиция търсят кандидати за да ни регулират трафика по магистралните улички заради инвазията на ВиК по супер важен проект мухлязал от 3г. Всеки ден се дават нови марширути по огромните улички защото ставли задръсвания.
Днес висяха на Х м/у Генерала и Патриарха и щели да поръчват знаци за утре , ама :?
silent - майстор
ср юли 05, 2023 11:34 amТрифон П.Трифонов написа:
Няма да го вземат. Не е достатъчно тъп за полицай.
vlax - майстор
Другата седмица.Тези не са ли еднакви? Цената е различна.Едната в Лидъл,другата в Кауфланд.Аз не търся,ама някой който търси да не даде повече грошове за същата.
:partyman:

ПП Еднакви са,снимките са различни.Ето Лидълското описание за 378352.Еб@х 30 гроша разлика по едно и също време. :-D Мятат ни като маймуни по клоните.

Прикачен файл

иииииииииииииииииии.PNG
иииииииииииииииииии.PNG (92.79 KиБ) Видяна 543 пъти

Прикачен файл

иииииииииии.PNG

Прикачен файл

иииии.PNG
gogo7777 - майстор
Абе не стига, че е ефтино, а търсите още по-евтино......баси к'ва е тая зависимост бре.... :drinkers:
Като няма кяр, келепира си е файда.
Царе сме на примоцийката.
Щом е за безотговорни и еФтини джаджи, Аз съм зА.
MamaMy - майстор
От Лидл са включили и въже в промоцията си ма не пишат за какво. Сигурно като научиш цената в Кауфланд да идеш да се обесиш. :lol:
съб юли 15, 2023 9:07 pmgogo7777 написа:
Абе не стига, че е ефтино, а търсите още по-евтино......баси к'ва е тая зависимост бре.... :drinkers:
Кое е евтино бе Гого? За да има намаляване на цената с 50% значи преди това е била увеличена със 100%. В БГ по закон никой няма право да продава на загуба. Дори на 0 не може. Това означава, че тия чифути редовно ни цакат с надценки от по 100%. Кой друг работи с такива надценки? Като ни клатят ние да си мълчим ли? Аз ако си удвоя цените пак ще съм назад от тях защото вкарвам и труд. При тях е чиста търговия. Взел Гошо, дал Гошо. Прехвърлят само стоките, че даже работят и с чужди пари. Ако не знаеш, всички външни доставчици си плащат за да ги предлагат. Отделно на това си чакат парите по 3 месеца.
kr1100 - майстор
съб юли 15, 2023 9:56 pmMamaMy написа:
От Лидл са включили и въже в промоцията си ма не пишат за какво. Сигурно като научиш цената в Кауфланд да идеш да се обесиш. :lol:
Не знам откъде видя въже ? Има 1 тънко "канапче" ф 3 мм - на това въже ли му казваш ?
Има и разлика в горната част на помпата. Тази от Кауф може да е по- жълта с по- евтини материали .

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: