пон юли 17, 2023 8:50 pmSoviet_Soldier написа: ....Хайде, кафа секме с любимите ти китайски боклуци, купи
Никога няма гаранция, квато ще марка да е....
си истинска машина и ще видиш, че пали винаги...
пон юли 17, 2023 8:50 pmSoviet_Soldier написа: ....Хайде, кафа секме с любимите ти китайски боклуци, купи
Никога няма гаранция, квато ще марка да е....
вт юли 18, 2023 11:01 amDjack написа: Като чета колко ви са само консумативите на година, се чудя не дали да давам 800лв., а дали да не взема и да си я оскубя моята трева....!Консумативите без тях няма как, примерно 2 евтини тримерни глави купих, 2 различни тубички грес за предавка и задвижващ вал, корда 2 пъти купих, синтетично масло, бензина това за миналата година. Тази година 2л х 49лв синтетика, не ми беше проблем да я купя от нета купих я от физически магазин, 3 чешита корди малко над 100лв, бензин![]()
![]()
![]()
вт юли 18, 2023 11:14 ambigdragon написа: Хайде, кафа секме с любимите ти китайски боклуци, купиРазбира се, тия по сервизите само ми се привиждат. Явно нямаш голям досег до инструменти, с които се работи. Колекционерските бройки трудно се развалят, така е. Да ти дам някоя ФБ група на нашенски дървосекачи, примерно да идещ да им обясниш, как марковите не се чупят и винаги палят? Така де малко веселба никога няма да е излишна, ще приповдигнеш настроението на хората.
си истинска машина и ще видиш, че пали винаги...
вт юли 18, 2023 11:01 amDjack написа: Като чета колко ви са само консумативите на година, се чудя не дали да давам 800лв., а дали да не взема и да си я оскубя моята трева....!Въпреки, че имам машина, направих точно това - на колене, клекнал и скубанье.![]()
![]()
![]()
вт юли 18, 2023 1:27 pmемовлаха написа: При професионалистите са други нещата Боец, техниката единствено на празниците не се палиТака, така, на рафтовете в гаража, нито лагери се разбиват, нито редуктори се чупят. . . Там може и да се съглася, че марковата техника не създава проблеми.![]()
вт юли 18, 2023 2:02 pmSoviet_Soldier написа:вт юли 18, 2023 1:27 pmемовлаха написа: При професионалистите са други нещата Боец, техниката единствено на празниците не се палиТака, така, на рафтовете в гаража, нито лагери се разбиват, нито редуктори се чупят. . . Там може и да се съглася, че марковата техника не създава проблеми.![]()
А в останалите случаи, за да не се губи лично време, а и това на клиента, се носят резервни инструменти за всеки случай.
Тоя аматьор винаги ми е правил впечатление, как като отива да работи някъде, цял пикап профи резачки си вози отзад.
вт юли 18, 2023 2:50 pmТрифон П.Трифонов написа: Не вярвам да му се е присънвало палене на машина райдър, та сънят му е бил нестабилен. Не видях китайци в пикапа, нито сред десетките в работилницата.Е той нали ми отговаря относно изказването ми, че професионалистът трябва да си носи резервна техника с твърдението, че марковата не била като китайската, и там нямало как да не запали. Ами това са си глупости. И марковата техника се чупи, а човек който си вади хляба с това трябва да си има и резерви, а не да губи времето на клиентите си, а и своето собствено.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: