Дъмп не се трие с отпадане на захранването, иначе нямаше да останат дъмпове като дръпнеш щепсела или свалиш шалтера. 

ср авг 09, 2023 8:15 pmMamaMy написа: Повечето хладилни техници или климатичари си нямат никакво понятие от електроника. Имат си обаче познати електрончици които им вършат работата. От тях се иска само да си сложат добра надценка. Така ремонт за 30лв става 250, а някой хора си въртят синджира и са голямата работа. Докато има балъци ще има и уиски с фъстъци.Всъщност, така работи пазарната икономика. Нормално е, нормалния човек, да не е наясно към кого да се обърне. И нормално, по веригата ще го ощавят.
вт авг 08, 2023 10:47 amE.Dimitrov написа: ...Каза, че е напълно възможно да е проблема в чипа с 5 крачета, но с очилата, които беше сложил, дето според мен може и микроб да види, каза, че и ограденият елемент е "счупен"Kaто голям програмист да ти беше светнало фс направиш Фото от другата страна на платката та да се видят има ли изпепелени дири / пътечки/?
viber_image_2023-08-06_10-27-11-062.jpg
В крайна сметка каза, да потърся техник, който се занимава с такива платки.
ср авг 09, 2023 8:43 pmkr1100 написа:Е това не разбирам.вт авг 08, 2023 10:47 amE.Dimitrov написа: ...Каза, че е напълно възможно да е проблема в чипа с 5 крачета, но с очилата, които беше сложил, дето според мен може и микроб да види, каза, че и ограденият елемент е "счупен"Kaто голям програмист да ти беше светнало фс направиш Фото от другата страна на платката та да се видят има ли изпепелени дири / пътечки/?
viber_image_2023-08-06_10-27-11-062.jpg
В крайна сметка каза, да потърся техник, който се занимава с такива платки.
чет авг 10, 2023 12:01 pmE.Dimitrov написа: ...Е това не разбирам.Като към руса тъпа жена.
Що за начин на общуване дейВа?!
"Като голям програмист"...
Направил съм снимка, но няма никакви следи от нещо да е горяло.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: