пет юли 14, 2023 4:16 pmD.Kalchev написа:https://www.youtube.com/results?search_ ... ikaswell+aвт юли 11, 2023 11:53 amskostadinov написа:Каква по-точно е тази лента и какъв е замисълът при нейното поставяне?вт юли 11, 2023 11:49 amadventure1 написа: Супер е палата, но ползвал ли си бентонитена водонабъбваща лента между плочите и основите за спиране на капилярната влага или някакъв друг продукт с подобни свойства?Сложихме водонабъбваща лента на сика само на връзката м/у фундаментите и сутеренните стени.
чет юли 13, 2023 7:39 pmskostadinov написа:По-горе си споменал цена от 3500лв за средна хубост метална, според мен дъбова ще излеза около тая цена, за нормален размер и без изгъзици.чет юли 13, 2023 6:46 pmPIP написа:Абе да ти кажа и аз съм се замислял за дървена врата при все, че съм от Велинград и тук дърводобива и дървообработването са били и все още са факторчет юли 13, 2023 1:59 pmskostadinov написа:За мен на еднофамилна къща най и отива дървена врата, не става дума за интериорна врата пригодена за входна. Няма да излезе по-скъпо от тия ламаринени врати, има много по-добра шумо и топло изолация, ако е дъбова е и здрава, макар че при къща вратата не е единственото място за взлом. Има характер и подлежи на ремонт. Единствения недостатък е, че иска подръжка от време на време.
Приемам иронията, но с нищо не ми помагашПредложи нещо моля. Аз за това питам. Ако знаех какво да търся, нямаше да питам
![]()
При тези цени на дъба обаче както и да го смятам една хубава масивна врата обработена добре и с добър обков ще излезне по-скъпичко от металните![]()