Гледам има лули и обикновенни гаечни ключове от понеделник...
Някой може ли да каже нещо за тях?
нед окт 15, 2023 8:16 pmIndianec 2 написа: Толкова са и сега 20 лева, имам един стар комплект лули с липси, отделно покрай френския лъв е хубаво да имам различни размери.От 19-ти са, не са от утре...
Утре след работа ще мина.
съб окт 14, 2023 9:59 pmIndianec 2 написа: Гледам има лули и обикновенни гаечни ключове от понеделник...Зле са. С по-големи допуски, фаската им изтървана , лулите дебелостенни. Мат'риал мек.
вт окт 17, 2023 5:09 pmkr1100 написа:Този комплект е бетон и няма нищо общо с другите. Един приятел го ползва професионално за същите години и не е мръднал.нед окт 15, 2023 9:30 pmMamaMy написа: Имам един лидълски комплект лули :от 2007г работя с 215 части куфар на Манесман / от първите бройки- после станаха по- китайски/ То на куфара закопчалки, дръжка се счупиха, ама има вързалки![]()
пишман_майстор написа:В първо време да запълня липсващите бройки, че имам за смяна тампони на макферсоните, а там едната гайка не е ли с лула или камък ще се скапе.съб окт 14, 2023 9:59 pmIndianec 2 написа: Гледам има лули и обикновенни гаечни ключове от понеделник...Зле са. С по-големи допуски, фаската им изтървана , лулите дебелостенни. Мат'риал мек.
За тия пари толкова.
За хоби биват .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: