нед окт 22, 2023 3:01 pmLazarGanev написа:Няма представа защо се обръщате към мен на ти и епитет. Явно въпрос на първите седем години.нед окт 22, 2023 2:45 pmVassilM написа: Проектите, двата, се искат за собствено финансиране. Няма значение кредит или не. А и за смешната сума от 4500 лв,Няма нищо подобно горски! Двата проекта са общо 500-800лв и се искат само за програмата, при самофинансиране са собствени нужди процедурата я облекчиха преди няколко месеца, мина се на уведомителен режим, не знам от кога ти е информацията. На морето може да си си правил off grid система, която не е вързана с мрежата, там контролът е никакъв, но щом къщата ти е вързана към мрежата нямаш право на такива "детски игри" - трябва да бъде изпълнена и издадени съответната документация от оторизирани лица/фирми
Иначе се искат проекти. Има адвокатски кантори, вече говорих с такава, а на страницата на ЧЕЗ има достатъчно информация. Иначе има само едно оправдание, при условие, че изграждането на термопомпата ми реално е по-сложно технически - това е да се хранят паразитни структури, вкл. частни фирми с лъскави сайтове, проекти и изпълнение, което е просто потресаващо в детайлите.