Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет ное 23, 2023 10:36 amЧочо21 написа:
Здравейте,отново се обръщам към вас за помощ /Минима 12 с водна риза / Къде евентуално може да съм "ръчнал" без да искам ,за да изчезне параметър 96 .От 95 направо ме прехвърля на 101 ?!?!
Имало ли го е? Защото пише "Параметричният обхват по подразбиране е между 0 и 255, но този
обхват може да бъде допълнително ограничен по време на процедурата
по конфигурирането"
Пар. 76- избор на конфигурация.
Избери "Камина с водна помпа"!
Не променяй нещо, което не разбираш какво и за какво е! Постига се като не ръчкаш по такива работи.
Чети ръководството! Дори да не стигаш до ръчкане по "уреда", четенето е полезно.
чет ное 23, 2023 1:14 pmn_a написа:
Здрасти Кака!
Как е у фацебукето?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
чет ное 23, 2023 1:59 pmТрифон П.Трифонов написа:

Здрасти Кака!
Как е у фацебукето?
Здрасти И Наздраве! На мен мий вързано директно към Почивката, Помотването и Ясно Какво, та Винаги е Яко Кеф. Сега борим Държавата за Въздух и точно днес малко побеждаваме...
Тъпо и Тъжно, но ...
Здравейте, от 6 години ползвам камина Ecospar Alba B. Днес забелязах че на горивната камера вътре, страничните ламарини в долната част където е билизо до пламъка се лющят и са като прегорели. Въпроса ми е нормално ли е това и възможно ли да прегорят толкова, че да се пробие водната риза? Някой знае ли колко са дебели ламарините на водната риза?

Поздрави и благодаря!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
съб ное 25, 2023 3:24 pmnikesg написа:
Здравейте, от 6 години ползвам камина Ecospar Alba B. Днес забелязах че на горивната камера вътре, страничните ламарини в долната част където е билизо до пламъка се лющят и са като прегорели. Въпроса ми е нормално ли е това и възможно ли да прегорят толкова, че да се пробие водната риза? Някой знае ли колко са дебели ламарините на водната риза?

Поздрави и благодаря!
https://ecospar.bg/product-details/alba ... -carosel-2
Не виждам да пише дебелината на ламарините.
съб ное 25, 2023 3:33 pmn_a написа:

Поздрави и благодаря!
https://ecospar.bg/product-details/alba ... -carosel-2
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
съб ное 25, 2023 3:44 pmnikesg написа:
Не виждам да пише дебелината на ламарините.
Пише да пишеш на ЕкоСпар въпроса си

Поздрави и благодаря!
Все някога това ще се случи.
Провери, като изстържеш с шпатула, да не би да е нагар!
silent - майстор
Пичууе...един бърз въпрос. Каква е батерията която пази паметта на контролера на тази камина. Предполагам е на платката.
Като спре тока не си помни часовника. Отделно ми мига гайчния ключ на дявола. Предполагам заради това, защото иначе камината си работи нормално. Мързеливо е питането ма искам да съм подготвен предварително защото ми е труден достъпа до капаците и трябва да преместя половината къща отделно всичкото настройки и менюали останаха в умрелия ми лаптоп а честно казано почти нищо не помня. В краен случай ще вадя харда и ще се моля да не се е споминал.
Krasi_S - специалист
Пишат, че е CR2032...

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: