нед дек 10, 2023 10:54 pmТрифон П.Трифонов написа: Можеш да четеш схеми, но не можеш да ми я обясниш.Да обясня на теб ще е по трудно отколкото да обясня на слепец по рождение какво е червено.

нед дек 10, 2023 10:54 pmТрифон П.Трифонов написа: Можеш да четеш схеми, но не можеш да ми я обясниш.Да обясня на теб ще е по трудно отколкото да обясня на слепец по рождение какво е червено.
нед дек 10, 2023 11:17 pmivanovbg написа:Явно на теб ти е трудно да "четеш схеми", щом пети път заобикаляш въпрос с простичък отговор.нед дек 10, 2023 10:54 pmТрифон П.Трифонов написа: Можеш да четеш схеми, но не можеш да ми я обясниш.Да обясня на теб ще е по трудно отколкото да обясня на слепец по рождение какво е червено.![]()
нед дек 10, 2023 10:12 pmhidrazin написа:Ааа такива да ги нямаме.След всичката плява и сянонед дек 10, 2023 9:50 pmaddicted написа: Кажи на всички нас, да знаем какво да правим в такива случай. Толкова се изписа че се объркаха вече, какво знам, какво не знам, какво е правилно...О, разбира се! И наистина се изписаха много глупости - човек не може да разбере кое е вярно.
А на kisyov бих му писал защото човека го заслужава.
Иначе по принцип мразя персоналните консултации на лични - не са от полза, освен за питащия.
![]()
пон дек 11, 2023 7:30 pmhidrazin написа:Е, не е баш монофазен алтернатор. На 6 Волтовия Трабант и на старите модели Вартбург си е димнамо. С постоянен магнит и механично изправяне.пон дек 11, 2023 7:12 pmДетето написа: Еми няма, подведен съм от бързина и разни други неща които не ме оправдават.Няма кахър. То и аз не бях се сетил за динамото на Трабант-а че е монофазно ама iliya_i веднага го изтипоса.
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: