Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
Аз вече го бях писал
пет яну 12, 2024 5:08 pmпишман_майстор написа:
Ако идеята е да се купи спец само за смяна на капли по коли, ще се разочароват някои .
За прясно завити болчета/гайки по джанти - да, но мине ли време и то завити след гумаджия-надали .
Приятелче ми се бе оплакал , че не успял да се "докопа" до гайковерчето . Казах му, че нищо не е пропуснал и му дадох за пробата най-слабия който имам , милуоки на 12в с 350 нютона и двуредова батерия. Трака , там трака, поразви някой и друг , другите стоят, после изкарах един с 850 нютона , той-трак и отви без да мъцне останалите.
Успокои се човека де :-D само ме попита дали се е случвало и с тоя големия да не развия нещо. Потвърдих, че съм имал и такива случаи. Или с тръбата + як върток развивам , или с най-мощния гайковерт който имам .
чет яну 25, 2024 2:16 pmvlax написа:
...ПП Поне го накарах да пише правилно,че в началото съвсем не му се разбираше. :)
:partyman:
Страшен си влакче, Благодаря!
Сметах да се подразбира, но с такиви ора, с по едно келяво и безполезно линкче на месеца- тъй.
Линкче да давам, или че си спомниш плахото опитче?!
И още едни има, къде не им изнася, та и те "не разбират", хаха! За ПОТРЕБИТЕЛЕ на форума иде реч, че да не се оплаче още некой.
Айде- по допирателната! Заедно с Кудука, къде не мое си свали шапката.

пп. ВлаX, ти да не се нуждаеш отново от капан? Само рЕчи! Гравирам и изпращам. Като узнаят за кого е, на момента се образува скидка/гешенк.
Мноо ма кефите, къде ходите отподире, да ми ближете задника. Повече Кудука де, ама не е време за ревности.

по темата
чет яну 25, 2024 3:04 pmпишман_майстор написа:
Аз вече го бях писал ........ нищо не е пропуснал и му дадох за пробата най-слабия гайковерт
Дано колегата от Бургас не е намерил, че и аз обиколих варненските лидли да му търся, безрезултатно!
То и аз писах някога- за два пъти в годината- кръстатия не го сменям. Динамото ми е имплантирано в китката. Щом чупи ключ за хидранти, още го бива- късам и малко връщам.
vlax - майстор
чет яну 25, 2024 3:38 pmТрифон П.Трифонов написа:

пп. ВлаX, ти да не се нуждаеш отново от капан? Само рЕчи! Гравирам и изпращам. Като узнаят за кого е, на момента се образува скидка/гешенк.
Нема нужда,не се хаби.
Вече ги произвеждам серийно,откраднах бизнеса и ноу хауто на човека.Скоро ще отварям втора фабрика в Румъния,че много се търсят и не мога да смогна.Но ти си с предимство,за тебе винаги ще намеря една бройка :-D
zz_stefanov - майстор
Накрая стана както винаги.
Чолевите лидъл акции с клипчета са едно, а като се купи не става както и предишните.
Добре че е евтино, остава да кажете за какво ще го ползвате.
За някакви преходници сякаш се споменаваше та като по мощен винтоверт?
kozl - майстор
Аз вече се отчетох за първото ползване на 12 волтовия перформанс гайковерт и като начало добре стана.
Тва за джантата го направих по молба на съфорумник и споделих си опита.
чет яну 25, 2024 3:58 pmvlax написа:
Нема нужда,не се хаби.
Вече ги произвеждам серийно,откраднах бизнеса и ноу хауто на човека.Скоро ще отварям втора фабрика в Румъния,че много се търсят и не мога да смогна.Но ти си с предимство,за тебе винаги ще намеря една бройка :-D
Влахер, окъсам ли я толко, че да опра до теб, значи съм признал наличието на интелект у Кудука.
По нашенско има професионалист, който се е доказал и у форума.
Глей да събереш малко акъл за следващият си пост!
Ако все още е неразбираемо за теб, да ти го напиша по бавно?!

Козлин, да земеш да поработиш и в гумаджийница, А?!
Щял да умира форума!!! Ха- Ха!
nikolson - майстор
По времето на соца имаше пътен данък. Ида, нямаше ДДС, имаше ДО. До 1994 година.
vlax - майстор
чет яну 25, 2024 8:23 pmТрифон П.Трифонов написа:
Щял да умира форума!!! Ха- Ха!
Може и да умре,ако продължаваш да си на всяко гърне меродия.Много колеги спряха да пишат заради теб.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: