пет фев 02, 2024 11:55 amДетето написа: Една от причините ключа да прекъсва фаза и нула е, че тока който ще преминава през контактните пластини ще бъде разделен на две.Я пробвай пак...

пет фев 02, 2024 12:05 pmhidrazin написа:Исках да кажа, че самият контакт може да бъде по слаб ако се раздели на два.пет фев 02, 2024 11:55 amДетето написа: Една от причините ключа да прекъсва фаза и нула е, че тока който ще преминава през контактните пластини ще бъде разделен на две.Я пробвай пак...
![]()
пет фев 02, 2024 11:06 amТрифон П.Трифонов написа:Интересно ... За първото няма да те питам защо изобщо коментираш тук. За второто - ти-не, но едни производители го правят (безусловно). Точно това и се пита - зако го правят?
Защо на подобни електроуреди пише- да се свърже от правоспособен....?!
Дори при трипроводна инсталация не бих прекъснал нула ...
пет фев 02, 2024 12:58 pmB0bi написа:Пиле, извинявай, 100 килограмово пиле, защо не цитираш цялото?!пет фев 02, 2024 11:06 amТрифон П.Трифонов написа:Интересно ... За първото няма да те питам защо изобщо коментираш тук. За второто - ти-не, но едни производители го правят (безусловно). Точно това и се пита - зако го правят?
Защо на подобни електроуреди пише- да се свърже от правоспособен....?!
Дори при трипроводна инсталация не бих прекъснал нула ...
...
пет фев 02, 2024 11:06 amТрифон П.Трифонов написа: ...Така по различно ли е? Да приема ли, че просто опитваш да дескридитираш мнението, а от там и личността ми? Хахаааа!
Дори при трипроводна инсталация не бих прекъснал нула, ако не зная какво е зад мен, дали някой не е творил.
...
пет фев 02, 2024 1:09 pmB0bi написа: Не (макар че очаквах реакцията ти). След това казвам, че производителят не се интересува от това (червеното допълване)Не се интересува, понеже се е застраховал.![]()
пет фев 02, 2024 1:30 pmB0bi написа: ...За младите инженери няма смисъл да отваряме дума. А съм подчинен на такъв ...Разбирам. Кофти, както се казва жаргонно.
пет фев 02, 2024 1:36 pmAndri01 написа: Тест: откачена "0" и включен бойлер-АП 16А пада веднага. Водопровода е с поцинковани тръби и меки връзки, линията дву проводна ,без ДТЗ.Кога последно сменя меки връзки?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: