нед фев 25, 2024 7:07 pmmiroki написа: ... Поне прилича на къртица.КъртАт е полезен, месояден е, помисли хубаво какво правиш
Май по това време те са по-активни. Аз вървя по пътеката, тя вади пръст. Такава наглост не бях виждал на 3 метра от нея.

нед фев 25, 2024 7:07 pmmiroki написа: ... Поне прилича на къртица.КъртАт е полезен, месояден е, помисли хубаво какво правиш
Май по това време те са по-активни. Аз вървя по пътеката, тя вади пръст. Такава наглост не бях виждал на 3 метра от нея.
нед фев 25, 2024 8:49 pmDjack написа:Та както бях обещал:нед фев 25, 2024 8:11 pmivanovbg написа: Ако отриеш дупката да се вижда и я зарови значи е куче. Ако искаш да ти кажа как да направиш елкапан? Става и за къртици и за куче.Аз бих искал да знам! При мен освен кучета, целия двор е надупчен от мишки. Сефте виждам такова чудо.
![]()
ПРОДУКТЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН САМО НА МЯСТО ОТ СКЛАД ЗА ПРЗ Аграра, гр.Варна ЗПЗ ул. Перла 40 И ПОЛУЧЕН ОТ ОТОРИЗИРАНО ЛИЦЕ, ПРИТЕЖАВАЩО СЕРТИФИКАТ ЗА РАБОТА С ТОЗИ ПРОДУКТ. ПРОДУКТЪТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОЛУЧЕН ОНЛАЙН И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТРАНСПОРТИРАН С КУРИЕРСКА ФИРМА!Представи си че се наруши опаковката в буса, склада на спедиторската
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: