ср май 29, 2024 8:37 pmgogo7777 написа: Чолев, говорех за Земните машини. Твоите са без аналог.Земните машини са в другите теми.

От няколко поста моите са по темата, а твоите по не така
ср май 29, 2024 7:06 pmТрифон П.Трифонов написа: Нямам ли достатъчно дълъг удължител, дръпвам си генератора.И аз така - ако е за повече време, този на пропан-бутан 6 kW, а за по-кратко батерийния "генератор" 6 kW. Тук ми обясняваха колко били велики разните 18 волтови флексове и циркуляри, ама гледам бригадата ми кои инструменти ползва и кои не иска да вижда.
чет май 30, 2024 2:16 pmChefo77 написа: Ако си захранваш бригадата с Парксайд, леле мале ...Бе, ти голям заядливец ще излезеш. А и вече ти казах, че яко прекаляваш с презумпциите. Как па измисли, че ги "захранвам с Парксайд"?! Не искат да чуват за акумулаторни флексове по принцип, пък няма как черните или зелените да са нещо невиждано и точно те да стават, за разлика от примерно Милуоки.
чет май 30, 2024 2:27 pmstefanjor написа: Някой успя ли да се докопа до тази резачка?Ако отвориш брошурата ще видиш, че пише "Поради засилен интерес не може да предложим този продукт"
Интересно ще ми бъде да чуя отзиви... имаше оплаквания, че веригата се отхлабвала при работа и др. такива.
чет май 30, 2024 2:27 pmstefanjor написа: Някой успя ли да се докопа до тази резачка?Горе долу бива. Аз съм дето се оплаква.Имам я от миналата година.
Интересно ще ми бъде да чуя отзиви... имаше оплаквания, че веригата се отхлабвала при работа и др. такива.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: