И чипове щяло да има в новите карти.
От сега се запасявам с пуканки!
От сега се запасявам с пуканки!
пет май 31, 2024 8:03 pmiliya_i написа:И не са по равни, повярвай ми. Нищо не се дотира, повече се краде разбираемо. Парното ми. От 100кв.м. апартамент за последната топла зима, топлене частично кухня и една спалня, без топла вода 450лв., найс, а? На месец разбира се. Къде съм дотиран, а и нощем без парно?пет май 31, 2024 7:59 pmchapara написа: Какво Ви става БЕ?Е какво да ни става? Пак ни дискриминират по местоживеене.
Вас с правилното местоживеене не Ви дискриминират.
Нямам нищо против хората в София, но съм твърдо против да са по-равни от нас.
Както и парното им да се дотира от бюджета, за сметка на други отопляващи се алтернативно.
пет май 31, 2024 8:13 pmchapara написа: И не са по равни, повярвай ми. Нищо не се дотира, повече се краде разбираемо. Парното ми. От 100кв.м. апартамент за последната топла зима, топлене частично кухня и една спалня, без топла вода 450лв., найс, а? На месец разбира се. Къде съм дотиран, а и нощем без парно?Има решение - щом казвате, че се крадяло, то тогава да спират дотацията на софийското парно и да плащат колкото ползват.
пет май 31, 2024 9:38 pmchapara написа: Не ми вкарвай твои думи!Това към мен ли?
пет май 31, 2024 9:44 pmchapara написа: Даа, управляващите успяхаа, ...да ви промият мозъците, успяха!Не бре, не успяха да ги промият. Затова все по-често срещам млади хора с реално виждане на ситуацията в територията БГ.
Кой от вас неоправданите плаща 450лв..на месец за нетопло. Питам и отговор не иска, той е за вас!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: