ср юни 19, 2024 5:00 pmivanovbg написа: Като няма да обновяваме е твой ред да дадеш пояснения.

Освен едни магнити. Не благодаря - НЯМА СДЕЛКА.

Прикачен файл:
НЯМА СДЕЛКА.jpg (57.38 KиБ) Видяна 493 пъти

ср юни 19, 2024 6:27 pmgogo7777 написа: Добре де Хидра. Ако няма да му помагаш, трай.Вярно е, но освен Хидрата, другите, що годе компетентни, са просто.......понапреднали самодейци, с основни познания.
.....и тая тема ли ще осерете, баси
![]()
ср юни 19, 2024 10:36 pmAndri01 написа: На времето нормалните хора са УЧИЛИ! Други, бъдещи фатмаци,полЮционери и някави си техни близачи за си дърпали чур..те ! Сега четат в Google и се правят на нормални хора и се опитват да дава акъл на учените!! Е,не става-тъпото до живот си остава тъпо, колкото и да се напъва! Такива оставят нещо след себе си само и едиствено като клекнат!Е стига си клечал де!![]()
ср юни 19, 2024 10:16 pmivanovbg написа: Хидразин не знае затова така говори.Съгласен. Хидразин "не знае" и за това не само не говори ами и мълчи.
ср юни 19, 2024 10:16 pmivanovbg написа: Аз измислих как да тествам ъгъла.Да, ти измисли и магнитите, и оная уйна за фазите и се оказа че хал-хабер си нямаш от нея... (да давам ли и други "умнотии" ? )
нед юни 16, 2024 10:14 pmivanovbg написа: Хидразин да каже за двускатния монтаж на панелитеХидразин не казва, ама аз ще кажа. Монтираш в най-лесният вариант - по покрива, без конструкции за повдигане.
ср юни 19, 2024 10:36 pmAndri01 написа: На времето нормалните хора са УЧИЛИ!Така е. А тогава, на времето, що яде л...ай...а а не учи?
нед юни 16, 2024 10:14 pmivanovbg написа: ... а аз чакам Хидразин да каже за двускатния монтаж на панелите.За къв чеп чака бре? Ето, хората са прочели темата, вникнали са и ти дават "адекватно" решение + разни софтуери и калкулатори...
чет юни 20, 2024 12:15 ambrum написа: Хидразин не казва, ама аз ще кажа. Монтираш в най-лесният вариант - по покрива, без конструкции за повдигане.
Има калкулатори дето смятат колко ток ще докараш в различните сезони като му дадеш ъглите и посоката на панелите...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: