съб юни 29, 2024 5:40 pmAndri01 написа: Плуване!! При възможност!За съжаление единственото възможно е агрофитнес, но природата в момента не се оказва благосклонна. От месец и нещо никакъв дъжд, кладенеца пресъхна, водата скъпа от чешмата, температурите от 10 до полунощ над 30 градуса без горен лимит. Сложно е.
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Andri01
- майстор
29 мнения в "Избор на велотренажор."
Киррил
- специалист
vlax
- майстор
- На линия
съб юни 29, 2024 4:59 pmТрифон П.Трифонов написа: С тебе мое напрайм едно дуелче със симунишън. Избираш ЦСКА или Левски и ще те оцветя набързо.Избирам Литекс.
Е, то пък вече няма Литекс.

kr1100
- майстор
съб юни 29, 2024 6:57 amТрифон П.Трифонов написа: ...С разходки кардио не се прави, освен ако не тръгнеш по Ком-Емине. Чел съм, че вегетарианци не го покриват, а оцелелите ядат поне риба.Носи се сухо за да е леко : сушеница,петрохан,луканка, филе,сушени смокини,сливи, бадеми, орехи....
fbr
- майстор
Айде и моите пет стотинки. Имам велотренажор, но вече не го ползвам и събира прах на тавана. Марков. Става, но след сериозни трениравки с него, стигаш до болки в дупето от седалката и в колената. тъй като те се натоварват май-много. Имам и бягаща пътека, която е къде-къде по-удобна за тренировки. Да се има предвид при избор. В прибрано състояние бягащата пътека заема по-малко пространство в стаята.
Трифон П.Трифонов
- майстор
Степенуват се така;
- плуване.
- колоездене
- бягане.
Разбра се, че за плуване няма възможност. Бягането понякога е непрепоръчително, до физическа невъзможност.
При колоездене, колене обикновено болят от не добре настроено колело или неподходящо такова.
Грешка от половин сантиметър във височината на седалката може да ги извади от строя за известно време. Обикновено води до отказване, при подобни на неговите случаи.
Мека и широка седалка съвсем не означава удобна седалка.
- плуване.
- колоездене
- бягане.
Разбра се, че за плуване няма възможност. Бягането понякога е непрепоръчително, до физическа невъзможност.
При колоездене, колене обикновено болят от не добре настроено колело или неподходящо такова.
Грешка от половин сантиметър във височината на седалката може да ги извади от строя за известно време. Обикновено води до отказване, при подобни на неговите случаи.
Мека и широка седалка съвсем не означава удобна седалка.
MamaMy
- майстор
съб юни 29, 2024 12:46 pmТрифон П.Трифонов написа: Така разправят самозванците, хаха!Че кой е казал, че не съм фиданка? Който ме познава ще потвърди. Аз съм фиданка. Малко екзотичен сорт, но това не е важно. И боабабът е дърво. Познавам и един съфорумник с тяло на бог. От една порода сме защото и Буда е бог.
Три- четири пъти по час седмично и ще си фин като Фидан, а не.....

Относно спортуването, повярвай ми, но ако можех нямаше да се откажа от колелото. Друг е въпроса, че след като спрях да карам не съм качил и един килограм. Спорта не е манна небесна и не влияе еднакво на всички. Винаги има изключения.
Трифон П.Трифонов
- майстор
Съгласен съм- продадено.
съб юни 29, 2024 6:57 amТрифон П.Трифонов написа: ... Ако занятието, което вади хляба е с високо физически натоварване, спортът се пропуска...Дори да не вади хляба, физическото натоварване може да се добие по секой начин, дори и без спорт.
Andri01
- майстор
https://news.bg/bulgaria/20-balgarski-o ... tsiya.html
Има истински огнеборци,има и пикльовци "пожарникари"!! Първите имат "дупе" са там, където трябва! Другите - всичко "знаят", всичко "могат" ,но чеп за буре не стават. Всякакви прилики ,където и да е са НЕслучайни!

Има истински огнеборци,има и пикльовци "пожарникари"!! Първите имат "дупе" са там, където трябва! Другите - всичко "знаят", всичко "могат" ,но чеп за буре не стават. Всякакви прилики ,където и да е са НЕслучайни!

Тема "Избор на велотренажор." | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература