ср юли 24, 2024 9:26 pmivanovbg написа: Май ще почнат да се търсят старите лади и москвичи.Ама колко хора ще могат да си ги позволят?

ср юли 24, 2024 9:41 pmАл_ написа: Чак пък недомислица. А и…на бас, че ако се направи една справка в дирекция МДТ отпреди години ще излезе, че поне 98% от автопаркът е бил с действащи катализаториЕми то до миналия месец всички коли са били с действащи катализатори " по документа за преглед"
ср юли 24, 2024 10:30 pmkr1100 написа: Хайде на търга с наддаване - имам почти чисто нов катализатор от Голф3 АЕЕ .Само на 54000км .Веднага свален като дойде от Германия 2005г.Чак пък търг с наддаване? Има си някаква цена и тя няма нищо общо с Голф3 АЕЕ. Има общо с това което пише на него.
Ако някой сега има проблем да мине на преглед, то това сочи, че допреди директното свързване замерванията не са били реални, а манипулирани“, допълниха от ведомството.
ср юли 24, 2024 10:51 pmMamaMy написа: Преди няма и месец купих катализатор втора употреба. Моят беше откраднат една нощ. Прегледа ми е чак другия март, но си го сложих защото милея за екологията. Мечтая да запазя природата чиста за да може мутрите наши и чужди да ми вземат земята безплатно и без да се притесняват, че е отровена.Като се има предвид каква е цената на нов катализатор, вероятно е била много добра офертата.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: