Имах една Астра която беше като тестер за масла. Сипвам някакво масово 10W40 и след 3000км синкав дим. До тогава нищо. Слагам 5W30 и противно на джамбазката логика не само, че не го гори, но докарваше до 6-7хил. без ядове. Само няколко пъти съм и сипвал премиум масла и то лично донесени от Европата. Еми с тях си докарваше и до 15хил без да го прогорва. Това ми възбуди любопитството. Ясно ми беше, че колата е стара и на финала. Беше над 1,6млн км. Главата беше чисто нова, но буталата и сегментите бяха оригиналните и бяха олуфтели. Това я правеше капризна , но имаше нещо друго. Погледах клипчета в тубето и започнах да следя редовно маслото. Установих, че докато е читаво маслото като си размажеш една капка между палеца и показалеца те се плъзгат съвсем леко. Като почне да се скапва се усеща едно скърцане между пръстите. След изтриването със салфетка при читавото масло пръстите продължават да се плъзгат. Като се скапе и край с плъзгането. Явно разликите идват от добавките. При една кола на пазара пробвах щеката и пръстите ми мазнееха дори след като се мих няколко пъти със сапун. На един приятел в маслото дори се усещаха някакви частици. Колата му беше нов внос от авто къща. Казах му, че има проблем, а той се изсмя, че устата ми е червива. След една седмица се видяхме и се оказа, че е върнал колата. Сменил маслото и след 20км пропушила като кебапчийница. Джамбазите са я натъпкали с добавки.
Та явно това е и разликата между премиум и обикновените масла. Дори и да не са ментета, като нямат качествени добавки са си М10Д.
Та явно това е и разликата между премиум и обикновените масла. Дори и да не са ментета, като нямат качествени добавки са си М10Д.