Половин час интервю в което нищо не каза. Ако беше каза така: Заради тъпизмите на този и този мислител стигнахме до тук. Резултатите са такива и такива и ще се оправим еди как си. За 10мин. Престарават се онези в слушалката, 

пон авг 05, 2024 5:59 pmsilent написа: Нищо не съм чел.Това вече стана ясно.
пон авг 05, 2024 7:16 pmsilent написа: ...то за мен няма никаква драма с прегледите...Да, драма с прегледите и аз мисля че няма. Има ПРОБЛЕМ с тъпата НАРЕДБА. Специално за теб няма да ги пиша по амнайси пъти...
пон авг 05, 2024 8:52 pmsilent написа: Егото ми не страда ако последната дума не е моя. Няма да споря за глупости.Така се получава когато човек няма доводи а иска да си сложи капаците и да не гледа предоставената му истина.
пон авг 05, 2024 7:07 pmchapara написа: То мойта е лесна, още 10 месеца съм с минат преглед, а и това не ми е последния проблем. Но има хора за които ми се плаче.Именно! Но на Ганя не му пука за другия. Истината е, че много хора ще останат буквално без препитание. И пред дилемата: заем за нова кола или "терминал 2".
пон авг 05, 2024 10:06 pmB0bi написа: ... много хора ще останат буквално без препитание...Колко много? Щом си го написал, би трябвало да си запознат с колко ... поне приблизително.
пон авг 05, 2024 10:06 pmB0bi написа:Не мисля че за що годе читава кола прегледа е непревземаема крепост. Дал съм пример по горе. Тези които не минават са наистина зле докарани до това дередже от безхаберието на собствениците им и на тези коли мястото им не е на пътя. Стига сте жалили на чужд гроб.пон авг 05, 2024 7:07 pmchapara написа: То мойта е лесна, още 10 месеца съм с минат преглед, а и това не ми е последния проблем. Но има хора за които ми се плаче.Именно! Но на Ганя не му пука за другия. Истината е, че много хора ще останат буквално без препитание. И пред дилемата: заем за нова кола или "терминал 2".
пон авг 05, 2024 10:32 pmsilent написа: Погледнах доколкото мога не съм на комп, и според мен се хващаш за буквите и издребняваш.Аха, и оня маслояд на дъщеря ти ако не беше минал, друга песен щеше да запееш като трябва да наемаш репатрак за да и го вземеш от пункта.
пон авг 05, 2024 10:32 pmsilent написа: И за спирачките в наредбата много неизправности са категоризирани като сериозни а не опасни но никъде в Европа няма да те пуснат с тях . Същото е и с екологията.Ми не, не е "Същото е и с екологията" - в Европа те ПУСКАТ с проблема екология докато я отстраниш.
пон авг 05, 2024 10:32 pmsilent написа: ... без андрешко да да се пробва със схеми да тарикатее.Андрешко е в целия свят. Пробва се както в Мюнхен, така и в Чикаго, така и в Долно Бусманци.
пон авг 05, 2024 10:32 pmsilent написа: Съгласен съм че срока за отстраняване на неизправности е къс.РАЗГЕЛЕ !!!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: