• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 46
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
вт авг 06, 2024 11:59 amB0bi написа:
Но проумей: никой, който може да си позволи добър автомобил, няма да се мъчи с таралясник. Също като "никой с възможности не ходи дрипав".
Едно си баба знае, едно си баба бае... Малко по-назад в темата:
ср юли 31, 2024 12:01 amhidrazin написа:
Да, ГТП-то у нас вече е почти такова като например в Германия поради директно транспортирани евроЕЙски директиви.
Даже е по-набожно и то доста. Все пак сме територията и робите на ЕС.
Ма когато и си изравним и доходите с тези дето ни налагат безмозъчно директивите ...
Което е абсолютно същото. Пък и не съм ти забранил да четеш и да мислиш...
вт авг 06, 2024 11:59 amB0bi написа:
В същото време много колеги продължават да ме тровят пушейки, въпреки въведените правила.
Ти спазваш ли ги абсолютно стриктно, така че да не вредиш на околните (след като толкова много държиш на теб да не вредят)?
Да. Що?
:partyman:
Хидра, сигурен съм, че всеки пушач е толерантен към непушачите.
Също толкова, колкото оня, кинта и педесе, когото два пъти помолих да излезе с цигарата си от помещението. Точно след като съм си направил физическата тренировка, съобразно графика за разпределение на времето.
Ако го бях забил между фугите на гранитогреса, със сигурност щях да съм настъпил най малко етичният кодекс. А той?!
От два часа съм бял и така да ги мразя негрите!!!
Чувствам се длъжен да призная, че Боби пише и верни неща.
Истината, така както я чувствам, не деля между "свои и чужди".
silent - майстор
вт авг 06, 2024 12:39 amhidrazin написа:
пон авг 05, 2024 11:13 pmsilent написа:
...ти сигурен ли си че ако те върнат за спирачки имаш 14дни а за екология те дерегистрират...
В едно съм сигурен - не можеш да четеш или не искаш да четеш. ЦЪЪЪК
Въпреки това ...
пон авг 05, 2024 8:52 pmsilent написа:
Не го пиши за енти път за мен.
...ще се наложи пак да троша пръсти все едно обяснявам на петокласник.
Чл. 37. (1) (Изм. – ДВ, бр. 38 от 2018 г., в сила от 20.05.2018 г.) За всеки елемент, който се проверява, в приложение № 5 се съдържа минимален списък на възможните неизправности и нивото на тяхната сериозност. Неизправностите, установени при извършването на периодичните прегледи на ППС, се категоризират в три групи в зависимост от въздействието им върху безопасността на превозното средство, въздействието им върху околната среда и риска, който пораждат за участниците в движението, както следва:

1. незначителни неизправности;

2. значителни неизправности;

3. опасни неизправности.

(4) (Изм. – ДВ, бр. 38 от 2018 г., в сила от 20.05.2018 г.) Опасни са неизправностите, които представляват пряк и непосредствен риск за безопасността на движението или оказват въздействие върху околната среда. При установяване на такива неизправности временно се отнема регистрацията на неизправното превозно средство и не се допуска движението му по пътищата, отворени за обществено ползване. Превозното средство се подлага на повторен преглед след отстраняване на установените неизправности и/или несъответствия.
Чл. 40.

(3) Когато неизправностите са по чл. 37, ал. 4, за начина на преместване на превозното средство до място за отстраняването им е отговорен водачът на превозното средство.
Демек за маслояда ако искаш репатрак, ако искаш платформа, ако можеш - хеликоптер ама е с отнета регистрация след прегледа в пункта за ГТП.
И това по шибаните промени на на тюфлека Ненов. И разбира се със знанието на Асфалт Паша.
И не, повече на теб НЯМА да ти обяснявам. Писал съм като за 5-ти клас. Ако и сега не си разбрал - загуби ме като опонент.
:partyman:
P.S. Чакам си извинението. Разбира се - не си длъжен. Но пък знаеш какво правят честните и културни хора...
Ай ся лекар с нож и приятни таласъмища. :)
Ми супер пича не каза това на прегледа ма явно ти повече знаеш.
И така да е супер е. Аз ще си бера гайлето за маслояда ако го спрат и нямам нищо против наглото племе да го бият докато му избият тарикатлъците ако и това да касае мен самият. Нека спират супер.
Ще дам един пример в сферата в която работя имам колега който работи същото в скандинавска държава. Питам го добре де вие пари напред не искате ли предварително не оферирате ли. Отговора му беше -Тук никой не си и помисля да не ти плати след като си свършил работата. Е когато тук никой не си помисля да ебе дявола вероятно и правилата ще са по либерални защото презумцията ще е че не си го направил нарочно докато сега презумпцията е че нарочно си се пробвал да цакаш системата.
ivanovbg - майстор
Всяко чудо за три дни. Винаги има варианти за корупция, въпрос на време е да се отработи схемата. Разбирам да има като в белите държави дотации при смяна на замърсяваща с еко кола, че да има смисъл от тези еко прегледи.
kr1100 - майстор
вт авг 06, 2024 12:29 amchapara написа:
Проблем с емисиите и компютъра на колата идва също от дъгогодишно каране на газ и застояващ бензин в резервоара, доказано.
Това как става при условие ,че зареждаш макс.10 л и като светне светодиода караш още поне 60-80км и пак зареждаш 10л.
chapara - майстор
Ми зареждам за година 3,4 по15л., но не чакам да засмуче дъното на резервоара.
DundyTheCroc - майстор
Зелените терористи от ЕС май ни готвят още изненади по темата:
https://fakti.bg/avto/902892-idva-li-kr ... avtomobili
Който гроб копае.....
Идва ли краят на ЕС: Европейският съюз заплашва със спиране от движение милиони дизелови автомобили
От горният линк.
Скоро имаше яростно възражение на подобно предположение.
viewtopic.php?f=45&t=72401&p=1173886#p1173886
addicted - специалист
Значи германците могат да протестират, техния министър може да прати гневно писмо на Урсулата, а наще помияри казват че не можем да се противим на европейска директива? Германия в кои точно ЕС членува? Ние в кои точно ЕС членуваме? Къв е тоя "съюз" дето ни налага нещо и ние нямаме право да не се съгласим? Това не е ли диктатура?
Вината си е наша, на народа.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 46

Тема "ГТП вече само онлайн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: