газояд 98 набор 2л с набор катализатор и сонда нова от 2022г премина ГТП .Ауспоховата система е набор на газояда.
Кокеро доволен
Кокеро доволен
вт авг 20, 2024 7:10 pmkr1100 написа: газояд 98 набор 2л с набор катализатор и сонда нова от 2022г премина ГТП .Ауспоховата система е набор на газояда.Ми то патакламата започна да стихва. Радвам че каракудата ти е минала ГТП.
Кокеро доволен
ср авг 21, 2024 12:23 amihmgsm написа: Наистина не мога да разбера как са приети тези допустими стойности за CO в наредбата за ГТП?!Доколкото знам нищо не е приемано. Просто директно транспортират (приемат) европейски директиви и регламенти.
ср авг 21, 2024 12:23 amihmgsm написа: снимка от официалното ръководството за подръжка на Skoda Superb 2Дай линк към това ръководство.
вт авг 20, 2024 9:43 pmhidrazin написа:За рибата не се безпокой ще надживее много нови еднодневки или полуеднодневки.вт авг 20, 2024 7:10 pmkr1100 написа: газояд 98 набор 2л с набор катализатор и сонда нова от 2022г премина ГТП .Ауспоховата система е набор на газояда.Ми то патакламата започна да стихва. Радвам че каракудата ти е минала ГТП.
Кокеро доволен
Ма сигурно скоро си сменял и сонда, а?![]()
ср авг 21, 2024 12:23 amihmgsm написа: Наистина не мога да разбера как са приети тези допустими стойности за CO в наредбата за ГТП?!Четох някъде, че има проблем от разминаване на датата на производство и "първа регистрация". Твоята е много вероятно да е произведена преди 01.09.2009г.
ср авг 21, 2024 10:42 pmB0bi написа:Ако е преди тази дата, ще е Евро 4.ср авг 21, 2024 12:23 amihmgsm написа: Наистина не мога да разбера как са приети тези допустими стойности за CO в наредбата за ГТП?!Четох някъде, че има проблем от разминаване на датата на производство и "първа регистрация". Твоята е много вероятно да е произведена преди 01.09.2009г.
Води се EURO 5 J (нямам идея какво е последната буква?)
чет авг 22, 2024 12:05 amhidrazin написа: НОВО 5 (или римско V).Абе стига си се жалил. Отиваш при познат, ако не при познат на познат, ако не при познат на познат на познат... и т.н. Плащаш си и минаваш.
"Не били компютри а компоти. И не сме ги изнесли за Япония а са ни ги върнали."
Това което медиите писаха - че вече не спирали от движение кола не покрила емисиите се оказа ЛЪЖА.
Нагла лъжа
Реално всичко в момента е по старите правила въпреки изявленията на министър ПИРОНКОВ.
Срокът за отстраняване все още е като за пичове - 14 дена.
Спират те от движение.
ИЗКЛЮЧЕНИЕ - не те спират от движение само ако колата все още има валиден ГТП.
Спирането от движение става при условие, че прегледът на колата е изтекъл
Пак простотии от територията България...
Ми утре съм на преглед и това е последния ми ден на валиден ГТП ама все още валиден до 24:00 часа.
И ся, ако не мина спират ли ме или не?
P.S. 'бах ти и смотаната територия управлявана от престъпни и неграмотни мижитурки, 'бах т'ва EU, 'бал съм ги и у 'ейовете.
Нашите смотльовци една тъпа директива/регламент не мо'ат да преведат и да я "копи-пасте" без да се ос..ерат.
И то наредба която касае милиони на нашата територия а не наредба касаеща гората от 5 изсъхнали дървета източно от Бусманци.
Смятайте каква паплач ни управлява...![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: