пон авг 26, 2024 9:39 pmТрифон П.Трифонов написа:Еми съвета го е получил от такива като теб дето си мислят, че не трябва да се слага вътрешна.пон авг 26, 2024 9:34 pmivanovbg написа:Вече ти посочих извора- главните теми в раздела.пон авг 26, 2024 9:22 pmТрифон П.Трифонов написа: Съвсем други отзиви имам след като поради всички изброени минуси на вътрешната, съм правил външна.Какви минуси? Освен, че стеснява малко, други минуси няма. Нямало акумулиращ ефект. Защо ти е при отопление с климатик. Можеш ли да ми кажеш климатика ти какъв дебит има на вентилатора на средна степен? И колко кубика ти е стаята?
Веднага водя на конкретен обект, завършен 2010-11та.
Освен за де види, може да се подискутира и с потърпевшите.
Няма нужда да повтарям като папагал. Чел съм, разбрал съм работил съм, наблюдавал съм и знам.
Не откривам топлата вода само на теория, дискутирайки и хипотетирайки.
Освен това, знаем, че поставяйки магнити на правилното място, можем да управляваме влагата, в известна степен. Зависи от зора.
пп. Къде прочете че се предполага външна?
Слез на земята, Иванов! Малките деца си измислят, но явно е присъщо и за дърти.
пон авг 26, 2024 9:51 pmivanovbg написа:И много правилно.
Еми съвета го е получил от такива като теб дето си мислят, че не трябва да се слага вътрешна.
С уточнението, че вътрешна се прави при невъзможност за външна и при изискване за справяне с всички термомостове. Последното води до доста компромиси, но оправдани.
На теб ти се налага да мислиш повече, при съмнителна полза от усилията.
Като не четеш вече написаното, така е.
Нивото у този форум пада с всяка изминала година. Все още не навсякъде, но с времето вероятно ще се случи.
На знаещите им е омръзнало- щадят си нервите и си уважават инвестицията в знания.
Иванов, при всички случаи, когато даваш съвети, уточнявай как да се монтират магнитите!