съб юли 13, 2024 4:41 pmАл_ написа: Отказах се аз от наем на фреза. Всички тук, които казват, че ще могат да работят с нея са на принцип “як и гламав”, та не ми се стори оправдано да плащам за ремонт на скъпа машина.
Юнакът, дето щеше да се справи, дойде едва миналата седмица, след като го подбъзнах. Това пръст, камъни - кой ти гледа, та веригата замина за 5 минути. Оттам наттък беше само газ и пушек от триенето.два часа търка и псува, псува и търка, та го отпратих - и 1/4 от надземната част не свали. Щял да пробва на следващия ден пак - да ама не, няма да ми губиш времето. Та туй му беше, тръгна си с посиняла от прегряване шина. Е, с две щилки 021 и 029 и водоструйка, лека полека, че не съм рязал досега орязах почти всичко. Оставих само частта, долепена за дувара. Но тя се предаде бързо след 5 минути с бойния чук. Сега с брадвата да го посваля надолу, и това е
пет апр 26, 2024 9:46 pmТрифон П.Трифонов написа: Не е за резачка. Грехота е.Както и "пишман" Майстора над мен.
Влаха не позна, но само този път. Може да е имал предвид оная верига, от Германия, къде се пообърка с нашенски линк, че и се разсърди.
Много време си го чакал- върнах 6стр. назад.