пон сеп 30, 2024 5:22 pmОгнян Димов написа: Имах в предвид доматите.А, ясно.
Разнасяне вътре- вън няма да има в никакъв случай.
Смятам да прибера в неотопляемо помещение, но без светлина няма да виреят добре.
пон сеп 30, 2024 5:22 pmОгнян Димов написа: Имах в предвид доматите.А, ясно.
пон сеп 30, 2024 5:21 pmТрифон П.Трифонов написа: ....Подарявам люто!Оф да знаеш кухата свещ я оставих в къщи и не я разнасям вече. приготви си кутийка ,че не си давам кутията от Миус -ко , Кивач -чевски селсини от около 1982 г. Не ми се дава антиката.юСвещтта е почти нова не е използвана от 2004г за Голчо EZ на покойната ми съпруга.
пон сеп 30, 2024 6:12 pmkr1100 написа:И аз съм "Офффф". От задачки и грижи съм забравил.пон сеп 30, 2024 5:21 pmТрифон П.Трифонов написа: ....Подарявам люто!Оф да знаеш кухата свещ я оставих в къщи и не я разнасям вече. приготви си кутийка ,че не си давам кутията от Миус -ко , Кивач -чевски селсини от около 1982 г. Не ми се дава антиката.юСвещтта е почти нова не е използвана от 2004г за Голчо EZ на покойната ми съпруга.
Иначе е ползван з разни недоразумение като разни Лади , ФЕат и Застава та не мърда.
Има бонус и стробоскоп , ама не знам дали святка още - все пак ламБа
пон сеп 30, 2024 4:53 pmkr1100 написа:Видя ли бройката? Това е за един декар.пон сеп 30, 2024 4:03 pmmiroki написа: Някой от Варна да иска безколови домати да си разделим едно пакетче?не мерси. Добре ли си такава цена за хибрид ?
https://dombikagro.com/domati-dino-f1-d ... sKKBihGMtQ
пон сеп 30, 2024 8:11 pmmiroki написа: ....Видя ли бройката? Това е за един декар.Ще помисля, не ми харесва ,че са безколови, но мофа да пробвам на коли сезал към тавана.
Делено на 4 идва колкото голям пакет .
Това е хибрида, който държи на горещо и не капризен безколов.
Тези които вземам сега са 5 лв за 18 -20 семки. Гардел и биг бийф. За същата бройка идва 155лв. Този даже евтинджос. Само, че го няма за малки, понеже е промишлен сорт.
И искам да го тествам. Поне коментарите са за обилни добиви.
нед окт 06, 2024 9:18 pmn_a написа:Следобеда се изля изведнъж.нед окт 06, 2024 4:40 pmmiroki написа: Изчака ме да махна коловете на доматите и тогава. Точно като нямаше кой да я държи. Втората е час и нещо по-късно от първата т.е. в момента. Явно ще чака слънцето.Това днес?? Ееегаси времето
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: