Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте,Пробваите с това изделие:https: //www.videomaxavs.com/vl-pj01-otstranyava ... onsumatsia
това е генератор на ток ,който перфектно захранва всякакви сензорни ключове дори и с радиоуправление.
Това не е кондензатор или резистор а сложна електронна схема.
Нещо което не винаги се пише и знае ,за да работят сензорните ключове добре,панела се монтира на изключено захранване и след монтажа се пуска напрежението.
Ако имате въпроси пишете.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон окт 07, 2024 3:19 pmAlex1956 написа:
Здравейте,Пробваите с това изделие:https: //www.videomaxavs.com/vl-pj01-otstranyava ... onsumatsia
това е генератор на ток ,който перфектно захранва всякакви сензорни ключове дори и с радиоуправление.
Нещо което не винаги се пише и знае ,за да работят сензорните ключове добре,панела се монтира на изключено захранване и след монтажа се пуска напрежението.
Ако имате въпроси пишете.
Жив да си!
hidrazin - майстор
пон окт 07, 2024 3:19 pmAlex1956 написа:
Здравейте,Пробваите ...
Здравей боклук опитващ безплатна реклама на някакво смешно и несъществуващо магазинче.
Лъжи, лъжи и пак лъжи. Схемката е елементарна - дал съм я по-долу.
Когато съм купувал такива, ти още си блял някъде си...
Първо - цената ти в сайтчето е като на официалния представител.
LIVOLO - VL-PJ01 (VL-XA001-C3) - Лайтинг/LED адаптер
Второ - това за никакъв чеп не става. Грее си като печка.
Трето - много по-добре и евтино (стотинки) е да се използва резистор или кондензатор (според случая).
Така че хайде у лево!

Прикачен файл:
Боклук.jpg
Прикачен файл:
Когато съм ги купувал тези боклуци.jpg
Когато съм ги купувал тези боклуци.jpg (113.02 KиБ) Видяна 944 пъти

:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Дали форомат полочава пари от ботовете?
вт окт 08, 2024 2:02 pmНиколов Н. написа:
:?
Що ли зеленее като бат кемал- Andri01, Кемо.
Фраснал е 2-3 малки по направление.
Николов Н. - специалист
Чудя се на тъпотиите на кака ти. Е, хайде -признавам си: аз съм андри. И,какво сега? Поумня ли? Порасна ли ти маркуча? Или "жена" ти дойде при тебе на село? хаха.
П.С.: След 14-ти, за 3 дена ще съм във ВВМУ / конференция/, ако ти стиска -покажи се! Много ми е интересно на живо какво човече си-с такова голямо его и толкома умно . :? :lol:
вт окт 08, 2024 2:59 pmНиколов Н. написа:
Чудя се на тъпотиите на кака ти. Е, хайде -признавам си: аз съм андри. И,какво сега? Поумня ли? Порасна ли ти маркуча? Или "жена" ти дойде при тебе на село? хаха.
П.С.: След 14-ти, за 3 дена ще съм във ВВМУ / конференция/, ако ти стиска -покажи се! Много ми е интересно на живо какво човече си-с такова голямо его и толкома умно . :? :lol:
Къде да се покажа? На паркинга? И ще те позная по бялата кърпичка в горното джобче на сакото?
https://www.naval-acad.bg/activities/conferences
Коя по точно или да дебна на случаен принцип?
Дата, място и точен час!
Николов Н. - специалист
Чакам да ми пратят окончателната програма. Зависи кога ще дойдат чуждита участници. Нали ме познаваш, виждали сме се. Заповядай направо в къщи-адреса го знаеш. :?
вт окт 08, 2024 4:35 pmНиколов Н. написа:
Чакам да ми пратят окончателната програма. Зависи кога ще дойдат чуждита участници. Нали ме познаваш, виждали сме се. Заповядай направо в къщи-адреса го знаеш. :?
Откровено уклончиво.
вт окт 08, 2024 2:59 pmНиколов Н. написа:
Двете мнения са коренно противоречиви.
Ако ти си Аndri01- Кемо, както предполагам, то вече си ме виждал на живо.
Дата, място и точен час! За конференцията в морско училище иде реч.
Показваш си личната карта и акредитацията.
При положение, че през цялото време съм те кемосвал неправилно, ще получиш извинение на място, като това ще направя и тук, във Форума, г-н "Н. Николов"!

Тема "Сензорни ключове и мигащи LED лампи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: