пон ное 25, 2024 11:55 pmLazarGanev написа:Дали, ако питам в lex.bg какъв е законовия ред на нещата, ще започнат членовете да ме поучават за конструкцията на къщата.пон ное 25, 2024 7:24 pmЧираче написа: Не знам точно какъв е казуса, но едва ли има някой, който ще започва строеж без никакви документи в 20век. Още повече, че етапа на строителство е вече на две плочи. Не се отказвайте, и проучете всички детайли.Или се майтапиш, или си наивен, или се подиграваш с пит!ащия! Доколкото те познавам, предполагам, че е третото. Към автора на темата -
отдавна не съществува процедура за узаконяване на незаконна постройка, дори и да имаш конструктивно становище, но пък всички видяхме, че в тази държава има поне един човек, за когото няма невъзможни неща![]()
вт ное 26, 2024 12:33 ampuzl написа: Дали, ако питам в lex.bg какъв е законовия ред на нещата, ще започнат членовете да ме поучават за конструкцията на къщата.Не знам защо очакваш в този аматьорски форум да получиш по-компетентно мнение за конструкцията на къщата, отколкото в lex.bg, rakiyata.com, mazeto.net, рибната борса във Варна или бръснарници "Красен стил"!? Странно ми се вижда да търсиш тук препоръки за конструктор-авантюрист, но всеки е свободен да пише където и каквото си иска. Успех ти желая Дон Кихоте в борбата с мелницитеКакто споделих, законовата страна не е темата на дискусията. Наясно съм, че не съществува процедура за узаконяване на незаконна постройка. Наясно съм също и с удоствоеренията за търпимост, но не и такова не търся да извадя. Дайте да се съсредоточим върху питането ми относно препоръки за конструктор, с оглед на спецификата, която споделих. Не знам дали в 20ти век е било невъзможно да се започне строеж без документи, но от около 24-5 години сме 21ви век и ситуацията е без промяна
![]()