Не им се меси, а ги остави те да решат! Имай предвид, че в създалата се ситуация много малко фирми биха се съгласили да поемат обекта и този, който го поеме, трябва наистина да знае какво прави. Няма да се учудя, ако никой не се съгласи! Не създавай допълнително напрежение, достатъчно си усрал нещата с избор и покупка на крайно неподходящ бойлер с две интегрирани серпентини с различна дължина и съпротивления. Ако бяха една над друга, щях да кажа, че е най-добре последователно, но сега не съм сигурен - нека си прецени на място, който поема отговорност, тебе те интересува резултата. . Не прецаквай нещата, като даваш акъл!
вт дек 03, 2024 1:55 amLazarGanev написа: Не им се меси, а ги остави те да решат! Имай предвид, че в създалата се ситуация много малко фирми биха се съгласили да поемат обекта и този, който го поеме, трябва наистина да знае какво прави. Няма да се учудя, ако никой не се съгласи! Не създавай допълнително напрежение, достатъчно си усрал нещата с избор и покупка на крайно неподходящ бойлер с две интегрирани серпентини с различна дължина и съпротивления. Ако бяха една над друга, щях да кажа, че е най-добре последователно, но сега не съм сигурен - нека си прецени на място, който поема отговорност, тебе те интересува резултата. . Не прецаквай нещата, като даваш акъл!Добре, ще те послушам - без коментари при техниците като дойдат в къщи!!! Тук, за информация - бойлера ми го препоръча на племенникът ми, негов познат. Каза, че е виждал рекламно разрязан такъв бойлер. Серпентините му са еднакво високи в бойлера, а те са били вплетени една в друга. Поради тази причина, двата входа и двата изхода са на равни отстояния!