• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 31
Всички имаме коли, нали ?
zz_stefanov - майстор
вт дек 31, 2024 12:18 amivanovbg написа:
За ремонта на тази колона не трябва даже да се демонтира, ама... То затова се гледат живите данни, а не само грешки да се четат. Извадил си късмет с майстора :-D
Кат си по живите данни, дай една такава дето щеше да помогне в случая и да му посочи че моторчето не асистира на волана. Само да не ни кажеш че това е прочетената позиция на волана.
Давай :)
Отделно че наоколо не се е случил човек със знание по темата.
За мен такива случки са ми като обица на ухото, защото винаги мога и аз да вляза в подобен филм. Примерно до преди няколко поста и аз си мислех, че тази платка е на куплунг към конзолата.
ivanovbg - майстор
Те са различни за всяка кола в зависимост от това как се управлява и какъв е мотора. Някои са с пвм, други са трифазни. По принцип за да ремонтираш каквото и да е, трябва да знаеш как работи, логиката на управление. Става с доста четене и тогава знаеш какво и къде да гледаш. Няма да ви уча щот после ми е трудно да възстановявам след някой пишман майстор. Все пак с това си изкарвам хляба. :-D
zz_stefanov - майстор
Не те питам за управлението на мотора, а за 'живата данна', различна от грешка,дето щеше да му посочи, че мотора не асистира на волана.
Радвам се, че си започнал да научаваш видовете мотори. :wink:
ivanovbg - майстор
вт дек 31, 2024 1:27 pmzz_stefanov написа:
Не те питам за управлението на мотора, а за 'живата данна', различна от грешка,дето щеше да му посочи, че мотора не асистира на волана.
Радвам се, че си започнал да научаваш видовете мотори. :wink:
Ако си платиш мога да ти обясня какво и как се гледа, ама безплатно на слепец по рождение да обяснявам какво е зелен цвят няма да стане!!! :-D
zz_stefanov - майстор
Кое точно ще ми обясниш?
Че няма точно такава 'жива данна' ли?
"Светото тайнство Свещенство е необходимо за ония лица, които се посвещават на пастирско служение. В Православната църква не всеки може да извършва богослуженията........ Само особени лица, които са приели тайнството......"

Иванов, събуди се! Бълнуваш.
ivanovbg - майстор
вт дек 31, 2024 2:38 pmzz_stefanov написа:
Кое точно ще ми обясниш?
Ти даже и не знаеш какво е това. По добре да не знаеш. То във варна само Келеша можеше да прави коли, бог да го прости.

От другия форум @edemy2001 дойде чак до София да му оправя колата. Можеш да го попиташ.

За читав майстор трябва да ходите до Добрич. :-D
zz_stefanov - майстор
вт дек 31, 2024 2:42 pmivanovbg написа:
вт дек 31, 2024 2:38 pmzz_stefanov написа:
Кое точно ще ми обясниш?
Ти даже и не знаеш какво е това. По добре да не знаеш. То във варна само Келеша можеше да прави коли, бог да го прости.

От другия форум @edemy2001 дойде чак до София да му оправя колата. Можеш да го попиташ.

За читав майстор трябва да ходите до Добрич. :-D
дали? :)
Едемито много я е окъсало, горкото! Да се стигне до там, че някой да се хвали с това, нещо на едемиго и на другото им куца.
До тук, ни жива, ни умряла данна.

Теодор беше един от първите, но не единствен, най-малко последен.

Иванов, за да правиш нещо, трябва да знаеш. Кочина не изисква чак толкова.
Трябва да знаеш кое- какво. До тук съм забелязал повърхностни знания по електроника и.....
....брезнишко-селски чист въздух.
ivanovbg - майстор
Еми като караш кочини... Е, нормално с твоите знания. Иначе съм ви оставил за форума магнитната вода, магнитната безконтактна помпа, правотоковото ДТЗ... Развивайте се. :-D
Последна промяна от ivanovbg на вт дек 31, 2024 4:59 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 31

Тема "Акумулаторът!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: