• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 56
Всички имаме коли, нали ?
А сутрешните?
Сколасах аз. Само сняг да има и ниви за мятанье! Счастливого пути!
ESPACE - майстор
чет яну 16, 2025 12:38 amMamaMy написа:
Днес една от новите гуми даде фира. Спуках я със 110км и докато спра безопасно в трафика яко я намачках. Не става за нищо, а е само на месец.
Някоя яма ли нацели?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Днес една от новите гуми даде фира. Спуках я със 110км и докато спра безопасно в трафика яко я намачках. Не става за нищо, а е само на месец. Аз съм на повече, но за радост все още ставам. За това трябва да си носим новите дрехи иначе рискуваме друг да ги носи :wink:
Рожден ден ли стана, напомняне си е... Жив и здрав да си!!!
kr1100 - майстор
Днес една от новите гуми даде фира. Спуках я със 110км и докато спра безопасно в трафика яко я намачках. Не става за нищо, а е само на месец. Аз съм на повече, но за радост все още ставам. За това трябва да си носим новите дрехи иначе рискуваме друг да ги носи :wink:
С индекс 95 или 98 са ?
MamaMy - майстор
чет яну 16, 2025 3:36 amESPACE написа:
Днес една от новите гуми даде фира. Спуках я със 110км и докато спра безопасно в трафика яко я намачках. Не става за нищо, а е само на месец.
Някоя яма ли нацели?
Нямам идея. Той този път е на няколко години. Все още е свеж. По две платна в посока с широка тревна ивица
чет яну 16, 2025 6:34 amn_a написа:
Рожден ден ли стана, напомняне си е... Жив и здрав да си!!!
Не кака, просто господ ни напомня от време на време, че не сме вечни и никой не знае до кога е.
чет яну 16, 2025 9:49 amkr1100 написа:
С индекс 95 или 98 са ?
Нямам идея. Знам, че са подсилени HD със скоростен индекс V
Чирачетата - специалист
ср яну 15, 2025 5:21 pmgogo7777 написа:
Ти с тия дати боравиш като политик. Аз говорех за 17 януари 2015 в 12:45.....малко преди да валне снежец :wink:
Честито правителство
kr1100 - майстор
чет яну 16, 2025 2:01 pmMamaMy написа:
Нямам идея. Той този път е на няколко години. Все още е свеж. По две платна в посока с широка тревна ивица
[
чет яну 16, 2025 9:49 amkr1100 написа:
С индекс 95 или 98 са ?
Нямам идея. Знам, че са подсилени HD със скоростен индекс V
[/quote]
Това ,че е нов път нищо
не означава - винаги нащрек и очите на 360 гр. Лек пример - цяло лято ремонт на ул /Ат.Москов то булевард с 2х2 платна. Е и вече има дупки и трапове по поне 20см лекичко дълбоки. / А цяло лято мъчения и задръстване - крадене , ама леко , а магаре влачи ТИР.

Май ще се наложи да слагам предни зимни ,че пак започна от понеделник обхода през тесни и стръмни сокаци с остри завои :? :?
MamaMy - майстор
Нали ги купих преди 3 месеца. Още нямат 1000км. viewtopic.php?f=36&t=72820&p=1178961&hi ... D#p1178961 не съм минавал през дупки и трапове. Както си карах към града и имаше сериозен трафик, изведнъж започна един шум все едно карам по макадам. Аз намалих и отбих, но 100-те метра се оказаха много за мекия борд на гумата. Ако джантата беше рънфлат сигурно нямаше да има грижи, но...
Както и да е. Утре пристига новата. Като демонтирам тази ще я разгледам и ще кажа какво я е спукало. До тук 150 лв назад.
bigdragon - майстор
Рънфлат може да са гумите, а не джантите.
MamaMy - майстор
Май бандажа вътре в джантата върши основната работа :?

Изображение
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 56

Тема "" Време ли е да слагаме зимните гуми ? "" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: