А сутрешните?
Сколасах аз. Само сняг да има и ниви за мятанье! Счастливого пути!
Сколасах аз. Само сняг да има и ниви за мятанье! Счастливого пути!
чет яну 16, 2025 12:38 amMamaMy написа: Днес една от новите гуми даде фира. Спуках я със 110км и докато спра безопасно в трафика яко я намачках. Не става за нищо, а е само на месец. Аз съм на повече, но за радост все още ставам. За това трябва да си носим новите дрехи иначе рискуваме друг да ги носиРожден ден ли стана, напомняне си е... Жив и здрав да си!!!![]()
чет яну 16, 2025 12:38 amMamaMy написа: Днес една от новите гуми даде фира. Спуках я със 110км и докато спра безопасно в трафика яко я намачках. Не става за нищо, а е само на месец. Аз съм на повече, но за радост все още ставам. За това трябва да си носим новите дрехи иначе рискуваме друг да ги носиС индекс 95 или 98 са ?![]()
чет яну 16, 2025 3:36 amESPACE написа:Нямам идея. Той този път е на няколко години. Все още е свеж. По две платна в посока с широка тревна ивицачет яну 16, 2025 12:38 amMamaMy написа: Днес една от новите гуми даде фира. Спуках я със 110км и докато спра безопасно в трафика яко я намачках. Не става за нищо, а е само на месец.Някоя яма ли нацели?
чет яну 16, 2025 6:34 amn_a написа: Рожден ден ли стана, напомняне си е... Жив и здрав да си!!!Не кака, просто господ ни напомня от време на време, че не сме вечни и никой не знае до кога е.
чет яну 16, 2025 9:49 amkr1100 написа: С индекс 95 или 98 са ?Нямам идея. Знам, че са подсилени HD със скоростен индекс V
чет яну 16, 2025 2:01 pmMamaMy написа:Нямам идея. Той този път е на няколко години. Все още е свеж. По две платна в посока с широка тревна ивица
чет яну 16, 2025 9:49 amkr1100 написа: С индекс 95 или 98 са ?Нямам идея. Знам, че са подсилени HD със скоростен индекс V
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: