Че то много неща ( за манджи) са по-тънкан оттатък дунава. Що да идват при нас?
нед яну 19, 2025 10:17 amvlax написа:Бедните търсят евтинкото. Явно за тях това е у нас, а най близо им е Русе.нед яну 19, 2025 10:03 amn_a написа:вЕрвам,за това ли в момента румънците изпразват магазините за храна в Русе?съб яну 18, 2025 11:35 pmchapara написа: От хранителен магазин - храна!Храна от супермаркете по-зле от аку от супермаркет, вервай ми
нед яну 19, 2025 11:45 amkozl написа:По който си избереш. Тестера има двете опции.чет дек 19, 2024 8:34 amkozl написа: Даже в някои съвременни коли има датчик в клемата на акумулатора, който отчита тока на разряд и заряд и заряда се управлява от компа по балансова функция.По кой стандарт се тества![]()
пет дек 20, 2024 7:02 pmkozl написа:На биляжката за гаранция пише 36 месецаср дек 18, 2024 9:03 pmТрифон П.Трифонов написа: На каква марка акумулатор залагате и колко години издържа?VARTA изкара 9+ години.
Тази година смених с MOLL X-TRA.
нед яну 19, 2025 11:19 amпишман_майстор написа: Че то много неща ( за манджи) са по-тънкан оттатък дунава. Що да идват при нас?Я дай пример,че декември бях у тях,оттатък Дунава и си върнах половината леи защото е по-скъпо.
нед яну 19, 2025 11:58 amТрифон П.Трифонов написа: Бедните търсят евтинкото. Явно за тях това е у нас, а най близо им е Русе.Нещо си се обАркал.Тия "бедните" не можем ги стигна,поне сега.
нед яну 19, 2025 12:12 pmkozl написа: ...Купувам акумулатор от известна верига за автомобилни чаркове. Никой нищо не мери, в момента на продажбата.
А да и аз съм купувал акумулатор от МЕТРО. После трябваше да си валидирам гаранцията в посочен сервиз. Отдавна беше, пък и не съм имал основания за рекламации по този акумулатор. И за това нямам идея, примерно как е в Куфланд![]()
съб яну 18, 2025 9:00 pmhidrazin написа: Между другото, внимавайте като си купувате акумулатор от КауфлАна или друга подобна верига магазини.Мога да поспоря по темата кое в Кауфланд е по-скапано, храната или акумулаторите. Преди година купувахме на колега, отидох с тестера, извъртях 3-4 и взехме този с най-добри показатели. Храната им разбирам как е чак у нас като я сложа в тигана и замирише на мърша, вече само пясък за коДката купувам от там.
Как да НЕ купуваме акумулатор от голям магазин
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: