Давайте ги насам такива "колеги" да работят при мен за същите пари това си е далавера, а и на договор ще са стаж да има 
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Теди
- специалист
102 мнения в "ЦЕНИ"
dundurma
- специалист
за прословутите 700лв.....................за ваше сведение......МАЙСТОРИ.банята бе готова за 7 дни и хората работеха от 9-14 часа.значи някои наистина го могат.когато я завършиха,ме накараха да си измия ръцете с топла вода и чааааааааааак тогава поискаха парите за работата.а за НЕВЕРНИЦИТЕ всеки може да заповяда на гости,да почерпя и да покажа.а най-хубавото беше,че майстора беше щастлив,когато видя какъв кеф ми стана,когато влезах в банята.банята беше така изчистена от майсторите,че вече 4 месеца не съм и правил ОСНОВЕН ФЕЙСЛИФТ..............И НАЙ-ВАЖНОТО.не съм търсил евтиното(без труд съм дал около 6000лв)видях друга баня,правена от тези хора.........

emil_v r
- майстор
[quote="solo5"][quote="neillmakoli"]На мен тез
лудница братле
dundurma за 700лв
... ама ти сигурно си от София и имаш пари като шума, както казва колегата emil_v r
Opa opa Solo
дължа ти една бира , обичам да ме цитират!
Сега само да цвръцна една бира , и ще се изложа по вапроса .
В аванс да кажа ,че едната група в спорът са неадекватни .
Проблемът със Софиянци е не че имат пари кат шума , а че ги харчат за глупости , вместо да ги дадат на нас.
Както казвам аз ,
джип до джипа майнол1о
лексус до лексуса.
лудница братле
dundurma за 700лв
... ама ти сигурно си от София и имаш пари като шума, както казва колегата emil_v r
Opa opa Solo
дължа ти една бира , обичам да ме цитират!
Сега само да цвръцна една бира , и ще се изложа по вапроса .
В аванс да кажа ,че едната група в спорът са неадекватни .
Проблемът със Софиянци е не че имат пари кат шума , а че ги харчат за глупости , вместо да ги дадат на нас.
Както казвам аз ,
джип до джипа майнол1о
лексус до лексуса.
dundurma написа:за прословутите 700лв.....................за ваше сведение......МАЙСТОРИ.банята бе готова за 7 дни и хората работеха от 9-14 часа.значи някои наистина го могат.когато я завършиха,ме накараха да си измия ръцете с топла вода и чааааааааааак тогава поискаха парите за работата.а за НЕВЕРНИЦИТЕ всеки може да заповяда на гости,да почерпя и да покажа.а най-хубавото беше,че майстора беше щастлив,когато видя какъв кеф ми стана,когато влезах в банята.банята беше така изчистена от майсторите,че вече 4 месеца не съм и правил ОСНОВЕН ФЕЙСЛИФТ..............И НАЙ-ВАЖНОТО.не съм търсил евтиното(без труд съм дал около 6000лв)видях друга баня,правена от тези хора.........7 деня поо .. 12 часа средно, 84 прави 8,33 на час. Колко бяха майсторите??![]()
Да са живи и здрави, ползвай ги докато ги има и са на този акъл.
Аз лично, никога не правя сметка на чужите пари. Щом някой е доволен и съгласен - ОК.
dundurma
- специалист
n_a написа:НЕ 12 ЧАСА от9 до 14 часът,някога и малко повечеdundurma написа:за прословутите 700лв.....................за ваше сведение......МАЙСТОРИ.банята бе готова за 7 дни и хората работеха от 9-14 часа.значи някои наистина го могат.когато я завършиха,ме накараха да си измия ръцете с топла вода и чааааааааааак тогава поискаха парите за работата.а за НЕВЕРНИЦИТЕ всеки може да заповяда на гости,да почерпя и да покажа.а най-хубавото беше,че майстора беше щастлив,когато видя какъв кеф ми стана,когато влезах в банята.банята беше така изчистена от майсторите,че вече 4 месеца не съм и правил ОСНОВЕН ФЕЙСЛИФТ..............И НАЙ-ВАЖНОТО.не съм търсил евтиното(без труд съм дал около 6000лв)видях друга баня,правена от тези хора.........7 деня поо .. 12 часа средно, 84 прави 8,33 на час. Колко бяха майсторите??![]()
Да са живи и здрави, ползвай ги докато ги има и са на този акъл.
Аз лично, никога не правя сметка на чужите пари. Щом някой е доволен и съгласен - ОК.
emil_v r
- майстор
Не може за всяка една тема да се спори заради спорът.
Ние майсторята сме просто едни слуги на народа .
Капитализъм е . Бих направил банята за цена от един хляб на ден ,
до хиляди зависимост от пазарът.
( говорим абс. безданъчно
)
В моментът за Враца ме питаха за един апарт. , като ми казаха да си помисля за цената , да я умножа по две , и тогава да я кажа .
(безданъчно )
Отказах , и сега наеха бригадка от трима от Пловдив , които ще спят на хотел и ядят на ресторант , но без жени .
За София от доста време никой не пита за цена ( според мен ) , никой вече не пита колко на метър ,
а се казва идвай ,почвай , и не питай (veni vidi vici ), на края на първата седмица - колко?/токло , и продължавай.
Говорим естествено за мн. добре свърш. работа , естествено почистване до търговски вид , и абс. коректност .
Собственикът докаран до истерично щастие , докарва цялата си рода и познати да се хвали
Както казваше Пешо , когото май изгонихте , с тези препирни също и СХЛ , Ентерпрайз , Профистрой и мн. др.
основният ремонт се прави един път на 10 год. и никога не е бил за бедни .
Народе , Стефан го нема , отпуска е говорете свободно
Ние майсторята сме просто едни слуги на народа .
Капитализъм е . Бих направил банята за цена от един хляб на ден ,
до хиляди зависимост от пазарът.
( говорим абс. безданъчно
В моментът за Враца ме питаха за един апарт. , като ми казаха да си помисля за цената , да я умножа по две , и тогава да я кажа .
(безданъчно )
Отказах , и сега наеха бригадка от трима от Пловдив , които ще спят на хотел и ядят на ресторант , но без жени .
За София от доста време никой не пита за цена ( според мен ) , никой вече не пита колко на метър ,
а се казва идвай ,почвай , и не питай (veni vidi vici ), на края на първата седмица - колко?/токло , и продължавай.
Говорим естествено за мн. добре свърш. работа , естествено почистване до търговски вид , и абс. коректност .
Собственикът докаран до истерично щастие , докарва цялата си рода и познати да се хвали
Както казваше Пешо , когото май изгонихте , с тези препирни също и СХЛ , Ентерпрайз , Профистрой и мн. др.
основният ремонт се прави един път на 10 год. и никога не е бил за бедни .
Народе , Стефан го нема , отпуска е говорете свободно
dundurma
- специалист
и за да завършим темата -всеки,който иска му е малко,а всеки който дава му е много.човек трябва да уважава труда си,а тъжнта истина е че в българия всичко е по-скъпо от европа,с изключение на цигари,алкохол и кръчми(от личен опит,визирам ирландия) и малко в защита на майсторите-не те,а ние клиентите сме виновни за тези цени..............а иаче форума наистина е голяма помощ на такива,като мен- лаици и наистина има страхотни изпълнения , за което..........
.респект
svetliopi44
- Чирак...
Знам ,че темата е стара ама все пак да кажа и аз .Неможе един статист в киното на повикване да ми взима по 50 лв. на ден +храна+кафета+транспорт , а такива като нас да се гърбят да дишат по цял ден прахта на тераколи и тем подобни химии .Вечер като си тръгна да нямам сили да се прибера и ръцете да са ми като шкурка и да ме е срам да си ги покажа.Работил съм в Хърватска ...ееее немате си на идея на кактв почит там са стройтелите.Цените са нормални ....заплатите са ви малки .
lakosste
- специалист
svetliopi44 написа:Знам ,че темата е стара ама все пак да кажа и аз .Неможе един статист в киното на повикване да ми взима по 50 лв. на ден +храна+кафета+транспорт , а такива като нас да се гърбят да дишат по цял ден прахта на тераколи и тем подобни химии .Вечер като си тръгна да нямам сили да се прибера и ръцете да са ми като шкурка и да ме е срам да си ги покажа.Работил съм в Хърватска ...ееее немате си на идея на кактв почит там са стройтелите.Цените са нормални ....заплатите са ви малки .КОЛЕГА ИМАШ ЧЕРПИЛКА ЗА ТЕЗИ ПРИКАЗКИ
Тема "ЦЕНИ" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература