• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Теди - специалист
Давайте ги насам такива "колеги" да работят при мен за същите пари това си е далавера, а и на договор ще са стаж да има :cool:
dundurma - специалист
за прословутите 700лв.....................за ваше сведение......МАЙСТОРИ.банята бе готова за 7 дни и хората работеха от 9-14 часа.значи някои наистина го могат.когато я завършиха,ме накараха да си измия ръцете с топла вода и чааааааааааак тогава поискаха парите за работата.а за НЕВЕРНИЦИТЕ всеки може да заповяда на гости,да почерпя и да покажа.а най-хубавото беше,че майстора беше щастлив,когато видя какъв кеф ми стана,когато влезах в банята.банята беше така изчистена от майсторите,че вече 4 месеца не съм и правил ОСНОВЕН ФЕЙСЛИФТ..............И НАЙ-ВАЖНОТО.не съм търсил евтиното(без труд съм дал около 6000лв)видях друга баня,правена от тези хора......... :partyman: :prost:
emil_v r - майстор
[quote="solo5"][quote="neillmakoli"]На мен тез

лудница братле :lol:
dundurma за 700лв
... ама ти сигурно си от София и имаш пари като шума, както казва колегата emil_v r :lol:

Opa opa Solo

дължа ти една бира , обичам да ме цитират! :roll:
Сега само да цвръцна една бира , и ще се изложа по вапроса .
В аванс да кажа ,че едната група в спорът са неадекватни .
Проблемът със Софиянци е не че имат пари кат шума , а че ги харчат за глупости , вместо да ги дадат на нас.
Както казвам аз ,
джип до джипа майнол1о
лексус до лексуса.
solo5 - майстор
банята на колегата dundurma е страхотна
като стане моята гарсонка ще го поканя да пийнем :partyman:

...пък тук в Бургас такива майстори дето искат по 400лв за къртене на плочки и почистване за една баня ги пращаме у лево :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
dundurma написа:
за прословутите 700лв.....................за ваше сведение......МАЙСТОРИ.банята бе готова за 7 дни и хората работеха от 9-14 часа.значи някои наистина го могат.когато я завършиха,ме накараха да си измия ръцете с топла вода и чааааааааааак тогава поискаха парите за работата.а за НЕВЕРНИЦИТЕ всеки може да заповяда на гости,да почерпя и да покажа.а най-хубавото беше,че майстора беше щастлив,когато видя какъв кеф ми стана,когато влезах в банята.банята беше така изчистена от майсторите,че вече 4 месеца не съм и правил ОСНОВЕН ФЕЙСЛИФТ..............И НАЙ-ВАЖНОТО.не съм търсил евтиното(без труд съм дал около 6000лв)видях друга баня,правена от тези хора......... :partyman: :prost:
7 деня поо .. 12 часа средно, 84 прави 8,33 на час. Колко бяха майсторите??
Да са живи и здрави, ползвай ги докато ги има и са на този акъл.
Аз лично, никога не правя сметка на чужите пари. Щом някой е доволен и съгласен - ОК.
dundurma - специалист
n_a написа:
dundurma написа:
7 деня поо .. 12 часа средно, 84 прави 8,33 на час. Колко бяха майсторите??
Да са живи и здрави, ползвай ги докато ги има и са на този акъл.
Аз лично, никога не правя сметка на чужите пари. Щом някой е доволен и съгласен - ОК.
НЕ 12 ЧАСА от9 до 14 часът,някога и малко повече
emil_v r - майстор
Не може за всяка една тема да се спори заради спорът.
Ние майсторята сме просто едни слуги на народа .
Капитализъм е . Бих направил банята за цена от един хляб на ден ,
до хиляди зависимост от пазарът.
( говорим абс. безданъчно :) )
В моментът за Враца ме питаха за един апарт. , като ми казаха да си помисля за цената , да я умножа по две , и тогава да я кажа .
(безданъчно )
Отказах , и сега наеха бригадка от трима от Пловдив , които ще спят на хотел и ядят на ресторант , но без жени .
За София от доста време никой не пита за цена ( според мен ) , никой вече не пита колко на метър ,
а се казва идвай ,почвай , и не питай (veni vidi vici ), на края на първата седмица - колко?/токло , и продължавай.

Говорим естествено за мн. добре свърш. работа , естествено почистване до търговски вид , и абс. коректност .
Собственикът докаран до истерично щастие , докарва цялата си рода и познати да се хвали :evil:

Както казваше Пешо , когото май изгонихте , с тези препирни също и СХЛ , Ентерпрайз , Профистрой и мн. др.
основният ремонт се прави един път на 10 год. и никога не е бил за бедни .

Народе , Стефан го нема , отпуска е говорете свободно :-D
dundurma - специалист
и за да завършим темата -всеки,който иска му е малко,а всеки който дава му е много.човек трябва да уважава труда си,а тъжнта истина е че в българия всичко е по-скъпо от европа,с изключение на цигари,алкохол и кръчми(от личен опит,визирам ирландия) и малко в защита на майсторите-не те,а ние клиентите сме виновни за тези цени..............а иаче форума наистина е голяма помощ на такива,като мен- лаици и наистина има страхотни изпълнения , за което.......... :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: .респект
svetliopi44 - Чирак...
Знам ,че темата е стара ама все пак да кажа и аз .Неможе един статист в киното на повикване да ми взима по 50 лв. на ден +храна+кафета+транспорт , а такива като нас да се гърбят да дишат по цял ден прахта на тераколи и тем подобни химии .Вечер като си тръгна да нямам сили да се прибера и ръцете да са ми като шкурка и да ме е срам да си ги покажа.Работил съм в Хърватска ...ееее немате си на идея на кактв почит там са стройтелите.Цените са нормални ....заплатите са ви малки .
lakosste - специалист
svetliopi44 написа:
Знам ,че темата е стара ама все пак да кажа и аз .Неможе един статист в киното на повикване да ми взима по 50 лв. на ден +храна+кафета+транспорт , а такива като нас да се гърбят да дишат по цял ден прахта на тераколи и тем подобни химии .Вечер като си тръгна да нямам сили да се прибера и ръцете да са ми като шкурка и да ме е срам да си ги покажа.Работил съм в Хърватска ...ееее немате си на идея на кактв почит там са стройтелите.Цените са нормални ....заплатите са ви малки .
КОЛЕГА ИМАШ ЧЕРПИЛКА ЗА ТЕЗИ ПРИКАЗКИ
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

Тема "ЦЕНИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: