Давайте ги насам такива "колеги" да работят при мен за същите пари това си е далавера, а и на договор ще са стаж да има 

dundurma написа:за прословутите 700лв.....................за ваше сведение......МАЙСТОРИ.банята бе готова за 7 дни и хората работеха от 9-14 часа.значи някои наистина го могат.когато я завършиха,ме накараха да си измия ръцете с топла вода и чааааааааааак тогава поискаха парите за работата.а за НЕВЕРНИЦИТЕ всеки може да заповяда на гости,да почерпя и да покажа.а най-хубавото беше,че майстора беше щастлив,когато видя какъв кеф ми стана,когато влезах в банята.банята беше така изчистена от майсторите,че вече 4 месеца не съм и правил ОСНОВЕН ФЕЙСЛИФТ..............И НАЙ-ВАЖНОТО.не съм търсил евтиното(без труд съм дал около 6000лв)видях друга баня,правена от тези хора.........7 деня поо .. 12 часа средно, 84 прави 8,33 на час. Колко бяха майсторите??![]()
n_a написа:НЕ 12 ЧАСА от9 до 14 часът,някога и малко повечеdundurma написа:за прословутите 700лв.....................за ваше сведение......МАЙСТОРИ.банята бе готова за 7 дни и хората работеха от 9-14 часа.значи някои наистина го могат.когато я завършиха,ме накараха да си измия ръцете с топла вода и чааааааааааак тогава поискаха парите за работата.а за НЕВЕРНИЦИТЕ всеки може да заповяда на гости,да почерпя и да покажа.а най-хубавото беше,че майстора беше щастлив,когато видя какъв кеф ми стана,когато влезах в банята.банята беше така изчистена от майсторите,че вече 4 месеца не съм и правил ОСНОВЕН ФЕЙСЛИФТ..............И НАЙ-ВАЖНОТО.не съм търсил евтиното(без труд съм дал около 6000лв)видях друга баня,правена от тези хора.........7 деня поо .. 12 часа средно, 84 прави 8,33 на час. Колко бяха майсторите??![]()
Да са живи и здрави, ползвай ги докато ги има и са на този акъл.
Аз лично, никога не правя сметка на чужите пари. Щом някой е доволен и съгласен - ОК.
svetliopi44 написа:Знам ,че темата е стара ама все пак да кажа и аз .Неможе един статист в киното на повикване да ми взима по 50 лв. на ден +храна+кафета+транспорт , а такива като нас да се гърбят да дишат по цял ден прахта на тераколи и тем подобни химии .Вечер като си тръгна да нямам сили да се прибера и ръцете да са ми като шкурка и да ме е срам да си ги покажа.Работил съм в Хърватска ...ееее немате си на идея на кактв почит там са стройтелите.Цените са нормални ....заплатите са ви малки .КОЛЕГА ИМАШ ЧЕРПИЛКА ЗА ТЕЗИ ПРИКАЗКИ
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: