пет мар 21, 2025 10:53 amhidrazin написа: Даже не е ме е пускало скоро.Знаех си аз, че заради това не ми отговаряш за поялника![]()
Ссссори за оффтопа.

пет мар 21, 2025 6:10 pmАл_ написа: Знаех си аз, че заради това не ми отговаряш за поялникаЕ как да ти отговоря на такъв въпрос? Питаш за поялник а ми пращаш линк за поялна станция...
съб мар 22, 2025 4:31 pmАл_ написа: За фино запояване ще се ползва, дали ще е често - идея нямам, за такива тръткави работи, като онази част на субарутоАко не се работи почти всеки ден, цени над 100-150 кинта за поялник или станция не са оправдани.![]()
съб мар 22, 2025 4:31 pmАл_ написа: Ще ги разгледам и другите марки, май точно някакъв weller акумулаторен загледах.Акумулаторните "неща" направо ги забрави!!!
съб мар 22, 2025 4:31 pmАл_ написа: Бюджет няма, но не е нужно да изсипвам една камара пари без нуждаК'во значи че няма бюджет?
съб мар 22, 2025 4:31 pmАл_ написа: А оглеждам тия тип станция, защото при тях виждам регулиране на температурата, а това, предполагам, че има значение.Регулиране на температурата ... там мое много да се изпише. В масовия случай не е необходимо.
съб мар 22, 2025 11:42 amhidrazin написа: Hakko е добър производител. Също както ERSA и Weller. При всички известни производители има надценяване изразено в парични знаци.Имам китайско "hakko" с най-разпространените върхове. Не е hakko и съм убеден, че качеството е далеч, но за тия пари е златен. Върховете са евтини и карат по няколко години ако работиш културно с тях. Запоявам от дребни SMD-та (миналата седмица повтарях краката на SMT32) до примерно XT60 с 4мм2 кабел към него.
Hakko нямам и не съм използвал. Имам ERSA за фини работи и отделно помпа ERSA. Имам и някакъв Weller.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: