Нека намерим най-тънките цени.
kozl - майстор
Аз имам такава за Кархер, но нямам идея как ще се закачи на парксайдсите куплунги.
Пробвал съм парксайдски маркуч за отпушване на канали към Керхера и не стана.
Ако някъде предлагат преходници може и да е възможно.
Svetoslavoff1 - майстор
Kozl, аз като копувах преди време парксайдски маркуч вн, в опаковката имаше преходник, с който без проблем се "закопчава" към Керхера.
XpacTa - специалист
Дюзата за пяна на Керхер гаранция няма да работи с Parkside, нищо че са сменили цвета да имитират Керхер. Аз си поръчах от Алиекспрес snow foam gun и прави чудна пяна, но пак не измива така добре като автомивката до нас. Излезе 20-тина лева, сега гледам че е 26-7. Пробвах с една стара пяна Ma-fra, тази на Керхер и тази кояти идва с водоструйката Parkside. Ако не ти се чака за доставка от Алиекспрес, евентуално от Lavor би трябвало да стане - според картинките в алито, накрайника на Lavor и Parkside е еднакъв.
нед апр 06, 2025 10:13 amXpacTa написа:
Lavor и Parkside е еднакъв.
Преди година си купих ъглов накрайник Парксайд. Изглеждаше ми еднакъв с моите Лавор, но не.
Ще потърся за снимка и сравнение.

Прикачен файл

IMG_20250406_105140.jpg

Прикачен файл

IMG_20250406_105612.jpg
Krasi_S - специалист
пет апр 04, 2025 7:01 pmbrum написа:
Може, що да не може :) .
Благодаря! Заръчах един да го пробвам.
Макар, че и аз като hidrazin най-много ползвам един поялник от Али-то за 5лв :-D
imegogo - специалист
И аз купих ъгловата приставка и на моята не стана а е parkside може би е само за новите модели
max_term - помощник
Привет някой да знае къде във магазините на Лидъл в София има останали пинпойнтери. Добри ли са ? Стават ли за намиране на пирони във дърво?
Lutchezar - майстор
нед май 18, 2025 1:04 pmmax_term написа:
Привет някой да знае къде във магазините на Лидъл в София има останали пинпойнтери. Добри ли са ? Стават ли за намиране на пирони във дърво?
Стават. Точно за това го взех. Тичай до Кауфланд, трябва още вчера да са ти изкарали, поне в повечето магазини.
max_term - помощник
нед май 18, 2025 3:29 pmLutchezar написа:
нед май 18, 2025 1:04 pmmax_term написа:
Стават. Точно за това го взех. Тичай до Кауфланд, трябва още вчера да са ти изкарали, поне в повечето магазини.
Благодаря,кой точно Кауфланд?Щото чувам че иманярите са полудели по тези пинпойнтери и всичко изкупили :-D Уж вадели злато а налитат на уред за 20 лв :-D :?:
Lutchezar - майстор
Във всеки изкарват стоката за следващата седмица. Започваш от най-близкия. 3-4см, макс 6см за винтове, старите малки пирончета по 1 см ги хваща от 2 см.
Имаше клипче, злато открива от 1см.
Та ...

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: