Брях, изпалавял си от сабахлян!
Барем някоя стрина се навърта наоколо!!!
Барем някоя стрина се навърта наоколо!!!
пон апр 28, 2025 11:48 amНиколов Н. написа: " Вечерята е може всеки,но закуската трябва да се заслужи."https://www.e-kak.info/forum/viewtopic. ... B8#p143276
пон апр 28, 2025 12:17 pmНиколов Н. написа: "Друг е въпроса кое по скоро трябва- да си носиш пари за такси или да ходиш пеш.Глупости, "Николов"!!!
У дома не е толкова страшно."
Трифонов, започна открито да заплашваш ,така ли?
Е,и после?![]()
![]()
пон апр 28, 2025 10:55 amMamaMy написа: Ясно е, че попчетата като не се женят изпеде*астяват. В православието поне им е даден избор. Там няма. По цял ден изповядват разни грешници и слушат кой с коя как и разни други подробности и накрая немой се жениш. Ей за това най-добре си е Дядо Коледа (Мраз). Има всички координати на всички лоши момичета. Просто изключено да изгейства. Най-много да го хване педофилия покрай толкоз джуджета, но и за това се съмнявам. Пък баба ти Коледа не съм я виждал къв дзвер е, но дядото е много палав. Пък има и един вълшебен прашец... Като го вдишаш (сигурно през носа) ставаш и ти много палав, та... Оставям продължението на богатото ви въображение.
![]()
пон апр 28, 2025 3:59 pmgogo7777 написа:Светът е пълен с овци, няма какво да се чудиш. Прост човек най-лесно се управлява. Като не може да си обясни нещо, пък ти му хвърлиш някакво обяснение свише, какво да прави - вярва. То това важѝ и за мюслите...
![]()
![]()
![]()
Много са смотани католиците. Чудя се как са набрали скоростта в светският живот за да наложат догмите си. Ужас![]()
пон апр 28, 2025 4:43 pmChefo77 написа: Светът е пълен с овци, няма какво да се чудиш. Прост човек най-лесно се управлява. Като не може да си обясни нещо, пък ти му хвърлиш някакво обяснение свише, какво да прави - вярва. То това важѝ и за мюслите...Не са били овци.....били са завладяни със сила. Подобна глупост прави нашият Борис Едно
пон апр 28, 2025 7:01 amLisko написа: Е, аз също не съм вчерашен. Първи зададох въпроса и не беше реторичен.Да - онядешен, а не вчерашен.
Кажи ти, после ще ти кажа и аз.
Остава някой да обясни - това,Ми то няма какво да се обяснява. Кардинали п....и -
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: