• 1
  • 2
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Брях, изпалавял си от сабахлян!
Барем някоя стрина се навърта наоколо!!!
пон апр 28, 2025 11:48 amНиколов Н. написа:
" Вечерята е може всеки,но закуската трябва да се заслужи."
https://www.e-kak.info/forum/viewtopic. ... B8#p143276
От ченге не можеш да се скриеш.
Напомням и пояснявам, за да се знае веднъж завинаги кой си.
Без никакво заяждане е. Просто, "досието" ти на масата.

Друг е въпроса кое по скоро трябва- да си носиш пари за такси или да ходиш пеш.
У дома не е толкова страшно.
Николов Н. - специалист
"Друг е въпроса кое по скоро трябва- да си носиш пари за такси или да ходиш пеш.
У дома не е толкова страшно."
Трифонов, започна открито да заплашваш ,така ли?
Е,и после? :lol: :lol:
пон апр 28, 2025 12:17 pmНиколов Н. написа:
"Друг е въпроса кое по скоро трябва- да си носиш пари за такси или да ходиш пеш.
У дома не е толкова страшно."
Трифонов, започна открито да заплашваш ,така ли?
Е,и после? :lol: :lol:
Глупости, "Николов"!!!
Ако си при чужда булка и не оправдаеш вечерята имам "напредвид".
Може да си ползваш возилото, плавниците......както и с каквото ти е удобно.
У дома не е страшно ако не заслужиш закуска. Седиш гладен или се опраЯш сам.
gogo7777 - майстор
пон апр 28, 2025 10:55 amMamaMy написа:
Ясно е, че попчетата като не се женят изпеде*астяват. В православието поне им е даден избор. Там няма. По цял ден изповядват разни грешници и слушат кой с коя как и разни други подробности и накрая немой се жениш. Ей за това най-добре си е Дядо Коледа (Мраз). Има всички координати на всички лоши момичета :-D . Просто изключено да изгейства. Най-много да го хване педофилия покрай толкоз джуджета, но и за това се съмнявам. Пък баба ти Коледа не съм я виждал къв дзвер е, но дядото е много палав. Пък има и един вълшебен прашец... Като го вдишаш (сигурно през носа) ставаш и ти много палав, та... Оставям продължението на богатото ви въображение. :lol:
:lol: :lol: :lol:
Много са смотани католиците. Чудя се как са набрали скоростта в светският живот за да наложат догмите си. Ужас :lol:
Николов Н. - специалист
Основните религии са 7. В тях има не малко секти и движения. Успели са някак си,все пак са над 1Млн. Православните са около 20% от тях. А религиозните движения в света са над 3500. Всеки си е башка луд в релията ,но някои са много по...
Chefo77 - майстор
пон апр 28, 2025 3:59 pmgogo7777 написа:

:lol: :lol: :lol:
Много са смотани католиците. Чудя се как са набрали скоростта в светският живот за да наложат догмите си. Ужас :lol:
Светът е пълен с овци, няма какво да се чудиш. Прост човек най-лесно се управлява. Като не може да си обясни нещо, пък ти му хвърлиш някакво обяснение свише, какво да прави - вярва. То това важѝ и за мюслите...
gogo7777 - майстор
пон апр 28, 2025 4:43 pmChefo77 написа:
Светът е пълен с овци, няма какво да се чудиш. Прост човек най-лесно се управлява. Като не може да си обясни нещо, пък ти му хвърлиш някакво обяснение свише, какво да прави - вярва. То това важѝ и за мюслите...
Не са били овци.....били са завладяни със сила. Подобна глупост прави нашият Борис Едно :-D с нас. Решил въпреки народа си.....и последствията след това. :x
При исляма въобще не е така :wink:
MamaMy - майстор
Исляма е млада религия и все още прекипява. Все още са във войнствения си период и се опитват да се наложат със сила. Нещо като Светата инквизиция в съвременен вариант. Като направят пачките и започнат да се стичат "доброволно" пари от цял свят в Мека, и те ще почнат да се ояждат като бъбречета в лой.
hidrazin - майстор
пон апр 28, 2025 7:01 amLisko написа:
Е, аз също не съм вчерашен. Първи зададох въпроса и не беше реторичен.
Кажи ти, после ще ти кажа и аз.
Да - онядешен, а не вчерашен. :-D
А моя беше риторичен по понятни причини. Не се коси.
Остава някой да обясни - това,
Ми то няма какво да се обяснява. Кардинали п....и - [-X
:partyman:
  • 1
  • 2

Тема "spam - И пак поредната тъжна вест" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: