Ел. инструментите. Консумативи.
емовлаха - специалист
Учил си мисли! Декомпресор! Що ли има декомпресор А :) Нестбилна горивна смес В :) Директно Към буквичката Д-д-д
Държавни пари на вятъра си харчил

Трифонче ти руса ли си ма душа :-D
пон май 19, 2025 9:58 pmемовлаха написа:
Учил си мисли! Декомпресор! Що ли има декомпресор А :) Нестбилна горивна смес В :) Директно Към буквичката Д-д-д
Държавни пари на вятъра си харчил
Никакви декомпресори не съм споменавал. Явно ти харесва да правиш пасчета със стена.
Попитаха те за искрата, а ти спомена нестабилно гориво по отношение на някаква анимация.
В другата, която ти сподели, искрата и горивото изглеждаха нарисувани добре, освен една друга грешка, ако си забелязал.
Емо, лягай да почиваш вече, че друго грешно почва да прозира!
емовлаха - специалист
Ок съм си Трифоне! Ако смяташ, че не си ок лягай не те спирам!
Клипчето ми хареса и е повече от прилично! Събужда интерес със образователна цел това е мое мнение
Пошегувах се за детонационно горене- това за нестабилното гориво + по висока компресия
пон май 19, 2025 10:11 pmемовлаха написа:
Ок съм си Трифоне! Ако смяташ, че не си ок лягай не те спирам!
Клипчето ми хареса и е повече от прилично! Събужда интерес със образователна цел това е мое мнение
Циклите ги учихме преди 40 години. Клипчето си е клипче. Просто не кореспондира с "нестабилно гориво". Неадекватен пост.

Човек избие ли го на чувства, работата е ясна, а язе допингтеста го минавам на момента, вервай!

пп. Емо, намери ли грешката в любимия си клип? Хайде, малко умствен труд!
емовлаха - специалист
Пошегувах се не се вживявай моля ти се! Надявам се научи кое е еластостарт нали имаш 241 и Инжектор те трябва да са със еластостарт, че и декомресор !
Или сефте виждаш вече се обърквам
Клипчето да го коментира който желае прилично е, тамън ще разбереш карбуратора как работи и като дойде Боеца да му опонираш :)
А не да суфлираш
Не ги разбирам нещата не съм разбирач
Ти си човека със знанията резачките и бутнатите гори :)
Вярно е, Емко! Щом си рекъл, барем и аз нещо от тебе да науча!
Само къде нищо твое не се мярка тъдява, освен чужди клипчета. Комай с тях не можеш направи гигабайтите ми качено тук, ама айде, твойта шина е по-голяма!
Поработвам допълнително и по колите. Пари не стигат, акъла и той.
https://photos.app.goo.gl/1q1nr2BKgqbWdpwp9
емовлаха - специалист
пон май 19, 2025 11:09 pmТрифон П.Трифонов написа:
Вярно е, Емко! Щом си рекъл, барем и аз нещо от тебе да науча!
Само къде нищо твое не се мярка тъдява, освен чужди клипчета. Комай с тях не можеш направи гигабайтите ми качено тук, ама айде, твойта шина е по-голяма!
Не желая да си качвам нужниците моля ти се! Хората имат за 10ки хиляди левове.
Защо да кача кенеф на 21г и да са фаля
Ако си купя нова Хускварна, което е малко вероятно може да ги наредя и да покажа 3те... Най много да сме сметнат за луд за лично със 3 резачки и да ми се смеят. то колко майтап отнесох от френдове за кастрачката не ми се пише пък за моторната коса... Всички са Щилкаджий аз също :)
Аз живея сред хора не със машините си!
вт май 20, 2025 3:49 pmborchoyor написа:
...Намерих сервиз с оборудване и резачката пее. А и новите са с новия мтроник....
Бензинова резачка Stihl MS 241 C-M 2.2 kW, 2.95 к.с. , 40 см.
е спрян от производство!
https://www.onlinemashini.bg/benzinova- ... 40-sm/1523

Като се развали твоята, беше тук с въпроси. Като си я оправил, би могъл и да споделиш кое що, потребителю.
Нов троник, но не на 241. Някой забеляза ли, че От Щил вече не се предлага?!
емовлаха - специалист
Явно електричка заменя 241 или ще разбъркат и този клас както направиха в 60сс
От миналата година почнаха да предлагат в България 261 С-М модела
Не се харчи.
Българина, особено като купува, купува "да има". Голямото може много, може и малко!!! Чудо!
Винаги, когато се е налагало да режа на бачкането, вместо 661 съм предпочитал моята 150.
На другата кола качиха чисто нова 251, която пък замени 455 Ранчер. Те с това по се работи, а не за десетина клечки да паля джага.
Ще взема, освен въжета и джаджи, да си нося и резачката.

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: