Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб юни 14, 2025 7:39 pmандромеда написа:
...
Все още ми е трудно да повярвам, че подобни казуси не са ясно регламентирани. В България – особено в селските райони – много къщи са изградени на самата граница със съседен имот.
...
Още веднъж – благодаря за културните и добронамерени отговори!
Верно си тъпо същество. Всичко си е регламентирано в България. Каза ти се на няколко пъти да си оправиш документите, да идеш до архитекта, да си направиш вертикална хидроизолация и да си оправиш отношенията със съседа. Ама не!
"Вчера четох една стара тема от 2007-ма година. И ми направи впечатление колко умерен човек е бил... през 2007-ма година. И как се е възмущавал от злобата и нападките между някои членове на форума. Сега е много по краен в мненията си след 11 години в този форум...... Но не това ме впечатли, а колко по краен и сприхав е станал. И ми стана тъжно от това, защото не е само той така. А и аз също. Засрамих се и ще се опитам отново да бъда джентълмен. А не сприхав."

Кучета, чакали, хиени......уж хора сме?!

"И няма нищо ново под слънцето"
[/quote]

Верно си тъпо същество. Всичко си е регламентирано в България. Каза ти се на няколко пъти да си оправиш документите, да идеш до архитекта, да си направиш вертикална хидроизолация и да си оправиш отношенията със съседа. Ама не!
[/quote]

Ей дърта комунистическа брантийо! Кой ти дава правото да обиждаш хората така бе, смръдлив гнусен бабишкарник!!? Ако беше се обърнал така към мен, щях да сипя газ за 10 лв и да ти дойда на гости в умирисания ти помиярски коптор до кея в РусИ. Само не знам как щях да си отмириша багажника след това, спарена пачавро долна!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед юни 15, 2025 12:53 pmБако_Патъра_2 написа:
[/quote]

Ей дърта комунистическа брантийо! Кой ти дава правото да обиждаш хората така бе, смръдлив гнусен бабишкарник!!? Ако беше се обърнал така към мен, щях да сипя газ за 10 лв и да ти дойда на гости в умирисания ти помиярски коптор до кея в РусИ. Само не знам как щях да си отмириша багажника след това, спарена пачавро долна!
[/quote]

В реала си чуден, сигурно... Или?
MamaMy - майстор
Абе кой разрешава на пъпчиви пубери и олигофрени да се изявяват във форума? Не посочвам никого. Той сам ще се познае. :lol:
Николов Н. - специалист
"... олигофрени да се изявяват във форума? Не посочвам никого. Той сам ще се познае." Да,позна се - кака ти! Пуска тъпи теми,дава глупави съвети и като види жена да пита нещо-от ревност и завист започва с обидите. Въпрос на акъл и възпитание или липса на мъж?! :? :lol:
radius - майстор
Боко, кат си ида в Трявна, дай да се видим, много ще ми е интересен живия контакт, майтап няма. Беше пускал оригинални постове, но пресоляваш чат-пат.

Тема "spam - Дренажна лента в съседен имот – какви са правата ми?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: