От както измислиха винтоверта много архитекти и проектанти станаха строители. Достатъчно е да имаш винтоверт, планчици и винтчета. Забиването на пирон с чук става все по-трудно. 
пон юни 16, 2025 12:52 pmHRS9 написа: Здравейте, попаднах на нещо интересно с което бих искал малко да посъживя темата, предварително искам да уточня, че не правя реклама както бе изтълкувано в предишен мой пост, а отварям дума тъй като повечето от вас познават под една или друга форма човека който е главно действащо лице в темата която ще засегна а именно архитект Кунчо Цилков ( който е писал в този форум многократно и поне аз оставам с отлични впечатления относно компетенцията му). Човека предлага на пазара собствен вид сглобяема дървена къща тип Барнхаус с името Модулор, която изглежда изключително опростена като конструкция и много подходяща за "НАПРАВИ СИ САМ", дървения материал е австрийски KVH, сглобките са болтови и другите използвани материали също изглеждат качествени и сертифицирани(не че ние Българите се впечатляваме от сертификати, но все пак) и като цяло поне на мен цялата концепция ми се понрави за едноетажна еднофамилна къща градена по стопански принцип с рзп до 99.99 квадратни метра, ще си позволя да приложа еднo кратко видео на конструкцията за да се придобие по-добра представа за какво иде реч и мисля, че ще бъде интересно и полезно да се чуе мнението на опитните от вас които искат да вземат отношение в рамките на конструктивния и смислен диалог.
Имам няколко въпроса.
1. "архитект Кунчо Цилков ( който е писал в този форум многократно.." какъв му е никът?
2. Прекрасната му къща придружена ли е с документация, която осигурява бързо и плавно разрешителни??