Преди няколко месеца си взех кухня. Но в последствие решихме да съборим една от стените, до която щяха да са хладилникът и един от шкафовете. Успях да пренаредя схематично вече купените шкафове, мисля че по-добре не може да се измисли, но реших, че може би се надценявам и за това се обръщам към форума за други гледни точки.
Проблемът ми е, че въпреки че кухнята не е малка става една теснотия...Искам хем хладилникът да не се вижда, хем да ми е удобен, а до печката да имам достатъчно голям работен плот, свикнала съм.
Шкафовете са:
долни - 40см, 60см и 2х80см
горни - 30см, 2х60(единя по къс за абс), 2х80 и ъглов 60/60см
На схемата съм обозначила с мивка ВиК, комините също се виждат.
На 3Д-то съм показала моят вариянт (бар-плота всъщност е зидан, но не е непоправимо)
На втората схема съм показала как ще изглежда цялата дневна и за да "скрия" кухнята съм склонна да оставя бар-плота.
Моля за цялостни концепции за кухнята, но приемам и други съвети
Благодаря
Проблемът ми е, че въпреки че кухнята не е малка става една теснотия...Искам хем хладилникът да не се вижда, хем да ми е удобен, а до печката да имам достатъчно голям работен плот, свикнала съм.
Шкафовете са:
долни - 40см, 60см и 2х80см
горни - 30см, 2х60(единя по къс за абс), 2х80 и ъглов 60/60см
На схемата съм обозначила с мивка ВиК, комините също се виждат.
На 3Д-то съм показала моят вариянт (бар-плота всъщност е зидан, но не е непоправимо)
На втората схема съм показала как ще изглежда цялата дневна и за да "скрия" кухнята съм склонна да оставя бар-плота.
Моля за цялостни концепции за кухнята, но приемам и други съвети

Благодаря

Прикачен файл
sim2.jpg (20.07 KиБ) Видяна 6034 пъти
Прикачен файл
-'p'-.JPG (29.08 KиБ) Видяна 6034 пъти
Прикачен файл
sim.jpg (52.62 KиБ) Видяна 6034 пъти
Последна промяна от silllveto на вт мар 03, 2009 2:24 pm, променено общо 1 път.