И в средносрочен, и в дългосрчоен план това може да се случи само и единствено в Китай.
Никога при тъпите ЕС, ингилизите или САЩ-исаните.
То дори за Китай е под въпрос... Тази "идея" е от много години - ЦЪЪЪК (има и по-стари данни, ама не ми се рови повече)
И защо няма да стане (преди зевзеците да налазят) - ми защото трябва да се въведе общ стандарт който за ЕС ще отнеме поне 10+++ години.
И най-важното - няма как в ЕС ел.колица за бедняците да има батерия като в колата на капиталиста дето е 100 000+++ евра нагоре.
Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC - 511 120 лв. с включено ДДС - ЦЪКНИ ТУК
Ако това стане, ще си е жив комунизъм.
На китайски електрички - батерии от Майбах ... или обратното.
P.S.
(па ли си на домашна метанолка със "зелен хайвер" ...)
Никога при тъпите ЕС, ингилизите или САЩ-исаните.
То дори за Китай е под въпрос... Тази "идея" е от много години - ЦЪЪЪК (има и по-стари данни, ама не ми се рови повече)
И защо няма да стане (преди зевзеците да налазят) - ми защото трябва да се въведе общ стандарт който за ЕС ще отнеме поне 10+++ години.

И най-важното - няма как в ЕС ел.колица за бедняците да има батерия като в колата на капиталиста дето е 100 000+++ евра нагоре.
Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC - 511 120 лв. с включено ДДС - ЦЪКНИ ТУК
Ако това стане, ще си е жив комунизъм.

P.S.
чет юли 17, 2025 7:08 pmНиколов Н. написа: https://www.24chasa.bg/biznes/article/20918872Комунизъм рекламираш а? Най-накрая стопли! Всичко общо, даже и батериите...

(па ли си на домашна метанолка със "зелен хайвер" ...)