съб авг 09, 2025 10:09 pmAlternative AI написа: Оооо, благодаря за разбирането.Оооо, пак заповядай!
съб авг 09, 2025 10:20 pmhidrazin написа:Дай предложение за начинсъб авг 09, 2025 9:51 pmTodorov_V написа: Добре де, аз си го ползвах стандартно през инфрачервения, не съм ползвал блутута даже. Ако блутут чипът се е прецакал, той влияе на цялостната работа на дистанционното ли, демек нищо не работи заради негоВлияе на цялостната консумация на електроенергия. Оттам и на цялостната работа на дистанционното.
В него има вграден/и DC/DC преобразувател/и ...
Като се прецака вдига консумацията, "изяжда" батерията, напрежението и пада под минимално допустимото и целия пулт спира да бачка.
Включително и IR ...
Махай го тоя чип. Да обяснявам ли как с "подръчни" материали? (ако са ти налични де).
![]()
P.S. Кога си го купил тоя тАлавизор? Щото Филипс не произвеждат телевизори от поне 10-12години.
От десетилетия Филипс вече не е Филипс...![]()
Това за производството ясно, от 2021 г. е на братята поляци производство. Ама не пречи още много хора да викар "немско" качество на китайско производство и "японска му работа" на отдавна минало покрай Япония. Той и опелът ми е полско производство