Крушка с два кабела - как и къде да я вържа към бойлера за да светне, ако има утечки към външното тяло или пък защото някои умници от ЧЕЗ, вземат та обърнат фазата и нулата. Единият кабел на външното тяло, а другият 

съб сеп 20, 2025 5:01 amMamaMy написа: Сложи си ДТЗ и да не ти пука.viewtopic.php?f=11&t=74269
съб сеп 20, 2025 5:56 pmzz_stefanov написа: Какво пречи да се вдигат теми, вместо да се пишат нови?А не "ве", нищо не пречи!
Ако ще и 20 годишни да са. Това да не чат рум.
Туй предупреждение не го разбирам. Кат пуснеш нова тема пък се ревва: ти ползва ли търсачката, ми ползвам я.
Офф: спорът е за писне в дублирани теми.
Ми докато ги има няма да има оправия.
Никой не е длъжен да проверява дали дадена тема е дублирана, ако забележи ,ОК.
пет юли 25, 2025 12:28 amMamaMy написа: Колега kozl, пак затъна в собственото си блато от размишления като така разми преките и точни обяснения на колегите. Ако си мълчиш друг път и си запазиш размишленията за себе си ще е най-добре. Питащия по темата е много далеко от същината, но някой подобен "мислител" го е наплашил с тъпотиите си. Поради тази причина имаше нужда само от успокоение. До сега 100 години сме ползвали двупроводна инсталация с просто заземление за защита. Ако не вършеше работа заземлението да сме измрели до сега. Не си мислете, че ДТЗ е манна небесна и решава всички проблеми. Все още не е открита защита от глупаци (защита от дураков) както се изказваше един мой преподавател.А ето и същината.
съб сеп 20, 2025 6:56 pmzz_stefanov написа: Форума стана място за размяна на реплики между сърдити старчета, то и аз съм на 61, ще се опитам да не връзвам ....Днес няма да го броим, че реплекира и ти! Успех ти пожелавам!![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: