• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
MohicanSQL - специалист
Крушка с два кабела - как и къде да я вържа към бойлера за да светне, ако има утечки към външното тяло или пък защото някои умници от ЧЕЗ, вземат та обърнат фазата и нулата. Единият кабел на външното тяло, а другият :?:
MamaMy - майстор
Сложи си ДТЗ и да не ти пука.
съб сеп 20, 2025 5:01 amMamaMy написа:
Сложи си ДТЗ и да не ти пука.
viewtopic.php?f=11&t=74269

И после се сърдиш, че някой си помислил за битов алкохолизъм, на новите потребители забележки за глупави въпроси и четене на стари вестници!
MamaMy - майстор
А какво да му отговоря в трета подобна тема? Явно ще пита докато някой не го убеди какво да направи. За (археология) вдигане на стара тема се има предвид на години. Ако пък те дразни, че преглеждам и теми на които не е отговорено, отговаряй ти Трифоне. Ако аз те дразня не ме чети, но ако за нещо ти е крив целия свят, решение нямам. Ще трябва да се търпиш сам себе си.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб сеп 20, 2025 9:30 amMamaMy написа:
А какво да му отговоря в трета подобна
Днес вдигаш теми непогледнати от месеци
zz_stefanov - майстор
Какво пречи да се вдигат теми, вместо да се пишат нови?
Ако ще и 20 годишни да са. Това да не чат рум.
Туй предупреждение не го разбирам. Кат пуснеш нова тема пък се ревва: ти ползва ли търсачката, ми ползвам я. :)

Офф: спорът е за писне в дублирани теми.
Ми докато ги има няма да има оправия.
Никой не е длъжен да проверява дали дадена тема е дублирана, ако забележи ,ОК.
съб сеп 20, 2025 5:56 pmzz_stefanov написа:
Какво пречи да се вдигат теми, вместо да се пишат нови?
Ако ще и 20 годишни да са. Това да не чат рум.
Туй предупреждение не го разбирам. Кат пуснеш нова тема пък се ревва: ти ползва ли търсачката, ми ползвам я. :)

Офф: спорът е за писне в дублирани теми.
Ми докато ги има няма да има оправия.
Никой не е длъжен да проверява дали дадена тема е дублирана, ако забележи ,ОК.
А не "ве", нищо не пречи!
Не пречи, че Мохера е натиснал копчето три пъти на автоматична, не пречи и, че същото е попредъвкано- Същото, абсолютно, неговото си.

Ето, г-н адвокат, нашего брата вече се е изходил по въпроса, но е забравил какви ги е.....
пет юли 25, 2025 12:28 amMamaMy написа:
Колега kozl, пак затъна в собственото си блато от размишления като така разми преките и точни обяснения на колегите. Ако си мълчиш друг път и си запазиш размишленията за себе си ще е най-добре. Питащия по темата е много далеко от същината, но някой подобен "мислител" го е наплашил с тъпотиите си. Поради тази причина имаше нужда само от успокоение. До сега 100 години сме ползвали двупроводна инсталация с просто заземление за защита. Ако не вършеше работа заземлението да сме измрели до сега. Не си мислете, че ДТЗ е манна небесна и решава всички проблеми. Все още не е открита защита от глупаци (защита от дураков) както се изказваше един мой преподавател.
А ето и същината.
viewtopic.php?f=11&t=74269&start=40#p1202521

И по някое време- хоп, забавааа.
Не ми пречи "колегата", напротив- забавлява ме. На някого пречи ли му, че го отбелязвам?!
Отбелязвам, понеже е "колега" ерудиран и с претенции.
zz_stefanov - майстор
Форума стана място за размяна на реплики между сърдити старчета, то и аз съм на 61, ще се опитам да не връзвам .... :)
съб сеп 20, 2025 6:56 pmzz_stefanov написа:
Форума стана място за размяна на реплики между сърдити старчета, то и аз съм на 61, ще се опитам да не връзвам .... :)
Днес няма да го броим, че реплекира и ти! Успех ти пожелавам!
chapara - майстор
Той, Форумът умря, каквото и да се опитваш, никой вече не влиза и ако има такива за цял месец с броят на пръсти. Главните герои за това са ясни.
  • 1
  • 2

Тема "Утечки по бойлер - крушка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: