Ел. инструментите. Консумативи.
пет ное 07, 2025 12:45 pmdragozow написа:
Въобще не можете да...
Спокойно, човече! Мога да си представя, знам и какво съм видял, и чул от други производители, също.
Не преигравай и ти!
Отново- това не омаловажава качествата на японските машини.

Ти си търговец, платил си за реклама.
Пазарих веднъж от теб, но това никога повече нямада се случи заради "пеття лева"!
Не съм беден за няколко % отстъпка. Този живот ми показа, че така или иначе си "плащам като поп".

пп. От къде на къде ще можем, бе?! Какви сме ние, че да можем подобни работи?!!
dragozow - майстор
:?
пет ное 07, 2025 1:11 pmdragozow написа:
Всеки друг го гонят като империалист, хаха, докато теб дори аз те рекламирам. Освен самият ти, както и група колеги, естествено.
Но не това е толкова важно за сърбела ти. Току виж сгрешил съм за рекламата?!
емовлаха - специалист
пет ное 07, 2025 11:36 amТрифон П.Трифонов написа:

Дори сравних любимата си 241 с анологична. Двеста грама по-скъпа (щилката) и двеста лева по-тежка (същата).....или беше обратно?!

3/8 стъпката таралянга за 700лв. Подигравка От кутията със заводските настройки
пет ное 07, 2025 3:02 pmемовлаха написа:
Без да гледам подробности- само графиката.
Включва платена......тинтири-минтири.
Сравнението не е коректно, поне по отношение на японката с германката по тегло- със "същия" мотор 241 е по-лека и по мощна от 231.
Главната говня е профи японка, срещу любителски машини. Хуска не зная къде е позиционирана и не ме интересува.
Шитня!
dragozow - майстор
пет ное 07, 2025 2:33 pmТрифон П.Трифонов написа:
пет ное 07, 2025 1:11 pmdragozow написа:
Всеки друг го гонят като империалист, хаха, докато теб дори аз те рекламирам. Освен самият ти, както и група колеги, естествено.
Но не това е толкова важно за сърбела ти. Току виж сгрешил съм за рекламата?!
Сгрешил си, със сигурност. Слава богу нямам нужда от реклама във форума. Тук съм си съвсем по желание ;)
Мога да пиша, мога и да не пиша, мога и да не влизам, общо взето както реша.

Идеята на поста ми беше, че това качество на Echo го виждам с очите си от първа ръка и споделям. Не карам никой да купува нищо, кой каквото ще купи си е негова преценка, машини бол.
пет ное 07, 2025 5:02 pmdragozow написа:
Добре, но рекламата не беше ли забранена тук?
При такъв толеранс от "ръководството", какво друго да прави човек, освен да се обърка?!

пп. Па като знам и какъв лай настава от група форумни заптиета, само някой друг да сподели линк...
Все едно. Нищо против теб самия и търговията ти. Единствено превъзнасянето, за което писах.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на съб ное 08, 2025 12:12 pm, променено общо 2 пъти.
dragozow - майстор
Не познавам никой от "ръководството". Тук има по 5 мнения на ден, 90% от които са безпочвени заяждания и постове с клип без обяснения какво иска да каже автора. Много хора точно за това и не пишат.
пет ное 07, 2025 7:18 pmdragozow написа:
Не познавам никой от "ръководството". Тук има по 5 мнения на ден, 90% от които са безпочвени заяждания и постове с клип без обяснения какво иска да каже автора. Много хора точно за това и не пишат.
Прав си, но отклоняваш нещата- нормално.
За друго пиша и ти го знаеш. Знаят всички.
пон окт 27, 2025 7:45 amdragozow написа:
нед окт 26, 2025 2:07 pmSvetoslavoff1 написа:
Здравейте,
Гледам, че "Тема за резачките и моторните триони" е в раздел ел. инструменти, та като така да запитам:
- Бихте ли препоръчали ел трион на 230в за чат-пат работа в градината, някои по-дебели клони, годишно транжиране на по 1-2 заминали си овошки, но не всяка година. Да има смазване на веригата.
Сега съм с Mc Culloch, който не си знае годините, правих му преди време ремонт, но май пак плаче за такъв по редуктори и предавки, ако така се казват де, по ел. часта също има работа.
Относно мощност, на сегашния пише 3 к.с пикова мощност и ми е напълно достатъчен.
Благодаря!
Ето, съвсем приличен:
https://www.argo-market.com/Products/Details/1386
viewtopic.php?f=19&t=20730
6.Не се допуска директна или индиректна безплатна реклама. Не се допускат каквито и да е обяви за предлагане на стоки или услуги. Злоупотребата ще доведе до отнемане на достъпа ви до форума.
пет ное 07, 2025 7:43 pmНиколов Н. написа:
=D>
Николов, викат те на бис!
Изображение

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: