Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
chapara - майстор
И ти голям дъвен философ ще излезнеш, без грам опит. Да, не се бъркам, прозира. Новия Трифон2🤔🤫Човека вече благодари, но инерцията влачи. Фу.
Baлepu - специалист
Абе шопско дърво учило-недоучило за електротехник, вземи се скрий някъде и спри да се открехваш като на градския кенеф вратата! :x
С какво лично съм те обидил Бе нещастник?! Споделям личния си опит. Ти като многознаещ вишист отговори с аргументи, а не като пияндурник в селската кръчма!
Яд ме е, че слизам до нивото ти, но като няма модератор да въвежда ред встила на изказване, се заемам сам.
пет ное 28, 2025 6:21 amBaлepu написа:
... многознаещ вишист...
Те това поне му личи и се вижда като на комунист петолъчката.
нед ное 23, 2025 11:02 amchapara написа:

Зависи от камъка, при мен е кремъклия. Става и с перфоратор, на принципа на разширяване на дупката. По добре е със спецялна усилена бургия, не помня от какъв матерял. Дупчи всякакви природни матеряли и закалени стъкла. Все пак предимно дупча с перфоратор и добри бургии, но до 6мм.
По същественто е че за пореден път автора на темата се оттегли, защо ли? И аз мисля да направя същото, не ми се водят пазни дебати!
Все утвърдени практики и материали от Сhapo di tutti Сhapi!!!
chapara - майстор
Ти създаваш ниво на арогантност, аз коментирам!
Къде си видял да коментирам електротехника 🤔🤫
Типично поведение, не ме впечатлява😁
Baлepu - специалист
Никога не съм използвал срещу теб вместо аргументи обидни квалификации! Винаги ТИ започваш пръв, когато ти свършат мислите. Явно е, че не си много добре с изказването, но това не те оправдава да лееш помия, само и само да "докажеш", че единствено твоето мнение е правилно. Като нямаш дар слово - просто си трай и никой няма да знае, че не ставаш за събеседник. Другото е мазохизъм. Не е напълно изключено да ти доставя удоволствие, да те ругаят. Все пак не е тук мястото да си начесваш крастата по този начин.

Пп: учил електротехника, ма не смее да гъкне по темата, но пък станал велик плочкаджия ... :-D

Тема "С какво да измажа каменна стена?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: