Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
chapara - майстор
И ти голям дъвен философ ще излезнеш, без грам опит. Да, не се бъркам, прозира. Новия Трифон2🤔🤫Човека вече благодари, но инерцията влачи. Фу.
Baлepu - специалист
Абе шопско дърво учило-недоучило за електротехник, вземи се скрий някъде и спри да се открехваш като на градския кенеф вратата! :x
С какво лично съм те обидил Бе нещастник?! Споделям личния си опит. Ти като многознаещ вишист отговори с аргументи, а не като пияндурник в селската кръчма!
Яд ме е, че слизам до нивото ти, но като няма модератор да въвежда ред встила на изказване, се заемам сам.
пет ное 28, 2025 6:21 amBaлepu написа:
... многознаещ вишист...
Те това поне му личи и се вижда като на комунист петолъчката.
нед ное 23, 2025 11:02 amchapara написа:

Зависи от камъка, при мен е кремъклия. Става и с перфоратор, на принципа на разширяване на дупката. По добре е със спецялна усилена бургия, не помня от какъв матерял. Дупчи всякакви природни матеряли и закалени стъкла. Все пак предимно дупча с перфоратор и добри бургии, но до 6мм.
По същественто е че за пореден път автора на темата се оттегли, защо ли? И аз мисля да направя същото, не ми се водят пазни дебати!
Все утвърдени практики и материали от Сhapo di tutti Сhapi!!!
chapara - майстор
Ти създаваш ниво на арогантност, аз коментирам!
Къде си видял да коментирам електротехника 🤔🤫
Типично поведение, не ме впечатлява😁
Baлepu - специалист
Никога не съм използвал срещу теб вместо аргументи обидни квалификации! Винаги ТИ започваш пръв, когато ти свършат мислите. Явно е, че не си много добре с изказването, но това не те оправдава да лееш помия, само и само да "докажеш", че единствено твоето мнение е правилно. Като нямаш дар слово - просто си трай и никой няма да знае, че не ставаш за събеседник. Другото е мазохизъм. Не е напълно изключено да ти доставя удоволствие, да те ругаят. Все пак не е тук мястото да си начесваш крастата по този начин.

Пп: учил електротехника, ма не смее да гъкне по темата, но пък станал велик плочкаджия ... :-D
chapara - майстор
Мислите не са ми свършили, не си на ниво да ги разбереш. Какво си се хванал за електротехниката? Може пък да знам доста повече, но не ме влечат неща които остават невидими за окото. Поради това в тази сфера не пиша. Може би с обидите ти доказа че нямаш дар слово от безсилие ли, от друго ли :? Липсваха ти модератори, добре че ги няма, защото ти с изказването си беше за бан. Казах дървен философ, а не лайняна уста! Нали така и все още съм на това мнение😉Сега отиваш в групата ми с ,,врагове'' за да не ти виждам творенията.👋
Baлepu - специалист
пет ное 28, 2025 2:50 pmchapara написа:
Казах дървен философ съм аз 🤪

Тема "С какво да измажа каменна стена?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: